milosc170883
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej ja jestem w takiej ciąży. Jednokosmówkowa to jest że twoja dwójka dzieci ma jedno wspólne łożysko ryzyko to to że mogą podkradać pożywienie sobie nawzajem trzeba kontrolować wagę , muszą być wagowo równe różnica może być minimalna.Dwuowodniowe to znaczy że są w dwuch osobnych workach lepiej 2o niż jednoowodniowe masz pewność że przy 2owodniach nie splatają się pępowinami.Ja jestem w 29t+5d za tydzień idziemy do szpitala na sterydy.Życzymy powodzeniaDziewczyny wytlumaczy mi ktos na chlopski rozum jaka to jest ciaza jednokosmowkowa dwuowodniowa?, teraz wyczytalam na wyniku z usg prenatalnego lekarz mi tego nie tlumaczyl bo w sumie nie myslalam o to pytac a do mojego gina mam za tydzien dopiero. Czytam i czytam ale mam juz metlik od tego jakie to niesie zagrozenia?
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez byłam w takiej ciąży,teraz mam,2 zdrowe córcie,czekaja Cię częstsze wizyty,koleżanka wyżej wszystko super wytłumaczyla,jednoowodniowa niesie bardzo duże ryzyko,od 26tygodnia chyba wymaga leżenia w szpitalu,także 2owodniowa jest bezpieczniejsza dla dzieci,moje po urodzeniu różniły sie tylko 10g,powodzenia dziewczyny,3mam za was kciukiDziewczyny wytlumaczy mi ktos na chlopski rozum jaka to jest ciaza jednokosmowkowa dwuowodniowa?, teraz wyczytalam na wyniku z usg prenatalnego lekarz mi tego nie tlumaczyl bo w sumie nie myslalam o to pytac a do mojego gina mam za tydzien dopiero. Czytam i czytam ale mam juz metlik od tego jakie to niesie zagrozenia?
A te sterydy to kazdy tak ma czy jak jest widmo przedwczesnego?? Bedziesz juz do konca lezec czy nie?Hej ja jestem w takiej ciąży. Jednokosmówkowa to jest że twoja dwójka dzieci ma jedno wspólne łożysko ryzyko to to że mogą podkradać pożywienie sobie nawzajem trzeba kontrolować wagę , muszą być wagowo równe różnica może być minimalna.Dwuowodniowe to znaczy że są w dwuch osobnych workach lepiej 2o niż jednoowodniowe masz pewność że przy 2owodniach nie splatają się pępowinami.Ja jestem w 29t+5d za tydzień idziemy do szpitala na sterydy.Życzymy powodzenia
A te sterydy to kazdy tak ma czy jak jest widmo przedwczesnego?? Bedziesz juz do konca lezec czy nie?
Śliczności[emoji7] [emoji7] i parka jak u mnie[emoji7] [emoji4]Hej ja już po połówkowych
Przedstawiam wam Amelkęi Szymonka
Malutka wazy 407 g a mały 463 g
Wszystko książkowo
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny, dziś byłam na Karowej jednak jedno z dzieci nadal nie chce pokazać czy ma kość Nosowska, jutro mam się pokazać ponownie. Liczę że wszystko będzie dobrze i okaże się zdrowe.Hej ja jestem w takiej ciąży. Jednokosmówkowa to jest że twoja dwójka dzieci ma jedno wspólne łożysko ryzyko to to że mogą podkradać pożywienie sobie nawzajem trzeba kontrolować wagę , muszą być wagowo równe różnica może być minimalna.Dwuowodniowe to znaczy że są w dwuch osobnych workach lepiej 2o niż jednoowodniowe masz pewność że przy 2owodniach nie splatają się pępowinami.Ja jestem w 29t+5d za tydzień idziemy do szpitala na sterydy.Życzymy powodzenia