reklama
Witam
Cioteczki kochane, witają Was na świecie moje księżniczki!!!
Dostałam najpiękniejszy prezent na Dzień Matki!!!
O 10:45 urodziła się Klara 1570g a o 10:46 Roma 1950g .
Klarcia oddycha samodzielnie natomiast Romcia jest podłączona do tlenu, ma problemy z ciśnieniem krwi i oddychaniem. Obie stabilne
Klarcia oddycha samodzielnie natomiast Romcia jest podłączona do tlenu, ma problemy z ciśnieniem krwi i oddychaniem. Obie stabilne
Hohohooo jaki tu gwar
Basiulka ale cudownie! Piękna data! W którym tygodniu dziewczynki urodzone?
My tak naprawdę to właśnie obchodzimy dzień mamy w dniu urodzin naszych dzieci... stajemy się tego dnia mamami wiec tym bardziej Basiulka to jest cudowna data!
Witam nowa podwójna mamusie
U mnie dwie dziewczynki na 1 prenatalnym nic nie mówili... ale przy chlopcach jeśli coś widać to może.... wszystko możliwe
Malinowa trzymam kciuki. A ty tez się trzymaj... nogi na krzyż i czekamy...każdy dzien na wagę złota.
Basiulka ale cudownie! Piękna data! W którym tygodniu dziewczynki urodzone?
My tak naprawdę to właśnie obchodzimy dzień mamy w dniu urodzin naszych dzieci... stajemy się tego dnia mamami wiec tym bardziej Basiulka to jest cudowna data!
Witam nowa podwójna mamusie
U mnie dwie dziewczynki na 1 prenatalnym nic nie mówili... ale przy chlopcach jeśli coś widać to może.... wszystko możliwe
Malinowa trzymam kciuki. A ty tez się trzymaj... nogi na krzyż i czekamy...każdy dzien na wagę złota.
Słoneczka dwa[emoji7] [emoji7] A Ty jak się czujesz??[emoji9] [emoji9]
Kapinka
Fanka BB :)
Kochana gratulacje! Dziewczynki są cudne a data rewelacyjna [emoji2][emoji11] Dużo zdrówka dla Was [emoji9] a jak Ty się czujesz? Jeszcze raz ogromne gratulacje?Witam
Ja dziewczyny w pon mam usg prenatalne polowkowe trzymajcie kciuki [emoji5]niedawno narzekalam ze nie czuję ruchów a teraz szaleją ze ho ho[emoji38]
Pozdrawiam i witam nowe dziewczyny [emoji4]
reklama
Podziel się: