reklama
Mowilam o wczesniejszej stracie...dostalam z tego wzgledu duphaston..na nic...z niedzieli na poniedzialek stracilismy nasze aniolki (*)(*) ;(;(;(A mówiłaś ginowi o wcześniejszej ciąży? Nie przepisał/a nic ? Np. Duphastonu? Ja miałam odpoczynku ciąży do 12 tc
malinowa92
Fanka BB :)
Współczuję kochana!! [*]Mowilam o wczesniejszej stracie...dostalam z tego wzgledu duphaston..na nic...z niedzieli na poniedzialek stracilismy nasze aniolki (*)(*) ;(;(;(
malinowa92
Super brzusio
Zosia87
Bio Oil czytalam opinie to rozne wiecej na to ze slaby ja szczerze polecam palmers ale tez slyszalam ze niektóre dziewczyny maja uczulenie po nim jakies ja jestem mega zadowolona [emoji4]Ja używam tylko bio Oil zobaczymy. W sumie moja mamuśka też po 3 ciazach i rozstępów brak .
Może i malutki ale to kwestia czasu aż się nie zmieszcze w futryne od drzwi [emoji14]
Sikorkaaa piekny brzuszek [emoji175]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Moje kochane, jestem już po usg. W szpitalu spędziłam 4h .Ale warto było dziś tyle czekać bo są dobre wiadomości!!!
Mniejsza rośnie, nie poddaje się.
Klara waży 350g a Roma 440g. <3 <3
Wody i mniejszej troszkę się zwiększyły
Jeśli nadal tak będzie to jest szansa na "długa" ciążę
Nadal kciuki i modlitwa wskazana bo bardzo pomaga!!!
A to moje księżniczki
A to moje księżniczki
malinowa92
Wspaniała wiadomość kochana !!Moje kochane, jestem już po usg. W szpitalu spędziłam 4h .Ale warto było dziś tyle czekać bo są dobre wiadomości!!!
A to moje księżniczki
malinowa92
No zobaczymy używam go bo szkoda mi go zostawić jak kasę wydałam.. A palmers może i ja się zaopatrze i będę smarować rano tym a wieczorem tym ? No nic zobaczęBio Oil czytalam opinie to rozne wiecej na to ze slaby ja szczerze polecam palmers ale tez slyszalam ze niektóre dziewczyny maja uczulenie po nim jakies ja jestem mega zadowolona [emoji4]
Sikorkaaa piekny brzuszek [emoji175]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
malinowa92
Zosia a kupie go gdzieś stacjonarnie? Jak tak to gdzie apteka czy Rossmann? Pytam , bo nie mam ochoty chodzić i szukać, bo jakby to powiedzieć już siły nie te same do biegania po miescie hehe [emoji14]
Podziel się: