reklama
Niby powinno zresztą przyjdzie taki moment, że tylko na tym boku będzie ci wygodnie. Moj lekarz natomiast miał spokojne podejscie na zasadzie, że kobieta nie zrobi dzieciom krzywdy. Jeśli mogę i wygodnie mi na plecach czy prawym boku.tzn. że dzieciom też jeszcze nie przeszkadza
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz nic nie mówił na temat spania. A powiem tak jak dzieci są już większe i chcesz dłużej pospać na którymś boku to protestują . I efekt jest taki ze jak wieloryb przewracasz się cała noc z boku na bok . Ja na koniec ciąży miałam 21kilo na plusie i 122 w pasie .
malinowa92
Fanka BB :)
Hheh strach się bać puki co to ja skacze w nocy jak pchła po łóżku z boku na bok [emoji14] ale widzę już niedługoooo..
Kiedy wam dziewczyny brzuszki zaczęły rosnąć?? A kiedy już przeszkadzać??
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedy wam dziewczyny brzuszki zaczęły rosnąć?? A kiedy już przeszkadzać??
Ania121986
Zaangażowana w BB
Ja jestem w 19 tygodniu i tylko na lewym boku spokojnie prześpię noc, na wznak brzuch jestem twardy i aż to czuję, więc nie zasnę
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi zaczął rosnąć i być widoczny w piątym miesiącu. Jakoś bardzo bardzo mi nie przeszkadzał nawet na końcu ciąży. Trzy dni przed cesarka obcinałam paznokcie u stóp . Jedyne co to trudniej było się w nocy się przekręcić, jak to robiłam to aż mąż się budził
malinowa92
Heheh, ja 13 tydzień i mąż pacza tylko czy rośnie [emoji14] owszem zaokrąglil się, ale puki co nie mam problemu z noszeniem swoich jeansów
malinowa92
Ja kupiłam bio-oil ale nie wiem nie próbowałam jeszcze.. wiec nie wiem jak się sprawdzi
reklama
Podziel się: