reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

a pozniej to myslisz, ze nic nie boli? Hehee, ze po cc nic nie boli, ze obkurczajaca macica nic nei boli, ze szwy nie ciagna, ze popekane sutki od karmienia nie bola, ze krzyz nie pęka w pol od noszenia i dzwigania? A najabrdziej to mnie uszy bolaly od darcia dzieci, ktore mialy kolki heheheeh:)

Oczywiscie w zarcie to troche pisze. Generalnie- los matki ma gorzko-slodki smak ale naszczescie nic nie trwa wiecznie:)

Wiadomo, że żarty, bo przecież nie możemy wciąż narzekać jak nam to źle i niedobrze :-)
Jestem typem niecierpliwca i już bym chciała być po, ale jednocześnie wiem, że im dłużej tym lepiej dla maluchów :-)

reklama
Hej, ja trafiłam dziś na ginekologie do szpitala, wody mi się zaczęły rano sączyc, dziewczynka ma wody poniżej minimum, siedzę tu i czekam na obchód, żeby się czegoś więcej dowiedzieć. Dobija mnie to czekanie, nie wiem, co się dzieje, co teraz i ile jeszcze mogę tu być.

Wszystkie czekające w szpitalu na cc trzymam kciuki!

Dziękuję w imieniu swoim i dzieci :*
Tydzień 22 dopiero... Ale po badaniu w drugim szpitalu lekarz stwierdził, że płyn się już nie sączy, gorzej że szyjka się skraca. Więc nie wiem, co ostatecznie. Jutro mam mieć porządne usg i wiedzieć więcej.

Ehhh z tymi szyjkami, szlag by je trafił normalnie!! 22 to faktycznie jeszcze wcześnie, ja tylko teraz żyje z dnia na dzień żeby jakoś sie doczłapać czym dalej :(

Cześć dziewczyny, ja dziś trzeci dzień w szpitalu (szyjka skrócona i miękka), wczoraj wybił nam 25 tydzień ale to i tak jeszcze dluuuuuuugo do końca.
Dziś mam wyjść i dalej leżeć w domu...

Trzymam kciuki za Was!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć,
ja jutro kończę 24 tydzień. Do lekarza idę w poniedziałek i już nie mogę się doczekać żeby sprawdzić czy wszystko jest ok. Widzę, że wchodzę w etap gdzie mogą się zacząć problemy, a póki co to nie oszczędzałam się. Nadal noszę na rękach mojego 1,5 rocznego synka. Ciężko mi się od tego odzwyczaić, tym bardziej że czuję się dobrze. Pytanie tylko jak moja szyjka...

Dziewczyny w szpitalu trzymajcie się. Oby wszystko było dobrze z Wami, szyjkami i maluchami.

reklama
Dziewczyny trzymam za was kciuki.

Eliame to ze czuesz sie dobrze o iczym nie swiadczyJak sie cos wali to nagle,bez ostrzezenia neistety.

Do góry