reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Planowo trafiłam dziś na oddział. .. tylko nieplanowo może się to skończyć cesarka jutro lub w ciągu 2/3 dni... a my dziś dopiero 34tydz... mam być na czczo do obchodu i się okaże. ..

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamiladon widzę, że dzisiaj coś nerwowo się zrobiło nie tylko u mnie!:( Daj koniecznie znać jaka decyzja zapadnie jutro i 3mam kciuki!!!

Hej wyniki gorsze. Cholestaza się rozwija. Czekam na usg i po nim będzie decyzja. Może jeszcze 2/3 dni wytrzymam ale nie dłużej bo juz maksymalne dawki leków biorę. Modlę się aby dzieciaki miały każde ponad 2kg.

Hej wyniki gorsze. Cholestaza się rozwija. Czekam na usg i po nim będzie decyzja. Może jeszcze 2/3 dni wytrzymam ale nie dłużej bo juz maksymalne dawki leków biorę. Modlę się aby dzieciaki miały każde ponad 2kg.
Dzięki za kciuki. Potrzymajcie jeszcze trochę.

to ja dziękuję za takie wakacje jak wszystko boli :/ chyba już wolę być szczęśliwa niewyspana, ale bez tego balastu z przodu :) tak więc niech ten czas szybciej leci!!

a pozniej to myslisz, ze nic nie boli? Hehee, ze po cc nic nie boli, ze obkurczajaca macica nic nei boli, ze szwy nie ciagna, ze popekane sutki od karmienia nie bola, ze krzyz nie pęka w pol od noszenia i dzwigania? A najabrdziej to mnie uszy bolaly od darcia dzieci, ktore mialy kolki heheheeh:)

Oczywiscie w zarcie to troche pisze. Generalnie- los matki ma gorzko-slodki smak ale naszczescie nic nie trwa wiecznie:)

Kamiladon ja teraz też się tylko modlę chociaz o 34 tc i żeby wagowo przekroczyli te 2kg! Tylko kur... (przepraszam ale jestem od wczoraj zestresowana) musze wytrzymać jeszcze 5tygodni!!!!!

Anitka życzę Ci abyś dotrzymała!!!!
Dziś bez cc. Usg wyszło ok. Niby dzieci ważą ok 2100 ale tydzień temu było 2030 i 1700 także dla mnie określanie wagi w tym tygodniu to jak wróżenie z fusów :/ na zwrócenie uwagi ze coś te wagi noe tak usłyszałam ze +/- 380g. :/
Jutro znów badania i znów na czczo do obchodu czu juz cc czy kolejny dzień. Także musze się przyzwyczaic ze tak to będzie wyglądać teraz.

reklama
Do góry