Happy3 ja rowniez dolanczam sie do gratulacji.
Dziewczyny nie strasznie ze ciaza w porownaniu do tego co nastapi potem to wakacje, chociaz zaczynam sobie powoli z tego zdawac sprawe
Ja jestem juz trocha wymeczona tym lezeniem, bo wstaje tylko do wc, prysznic i na posilki.Szerze nowiac i tak jak nie urok to sraczka sie przytrafia, jak nie przedwczesne skurcze, to zapalenie pecherza to po antybiotykach grzybek.To znow boli pecherz i latam siusiu co 5 minut a posiew czysty, to boli glowa od kilku dni i tak wkolko, juz nie mowie o tym nieszczesnym lozysku ktore sie ani mysli podniesc.
Jak juz bede mogla chodzic i wroce do normalnosci , to bede sie czula pewnie jak dzik, ktory uciekl z lasu
Dzis po wizycie kontrolnej w szpitalu, maluchy waza po okolo 1150 gramow, przeplywy dobre, szyjki nie mierzyli bo byla mierzona 1,5 temu i miala 3,5 cm, za dwa tygodnie mam znowu wizyte i wtedy juz zmierza szyjke.
Znow molestowalam ich o sterydy na plucka, powiedzieli ze profilaktycznie nie podadza, bo licza ze lozysko potrzyma napewno minimum do 30 tygodnia.
Co do pomocy po porodzie to raczej takie nie bede miec,bo mama w Polsce ale przyjedzie we wrzesniu by razie jakies sytuacji podbramkowej moc zareagowac, bo mezowi niestety konczy sie dzis ponad miesieczny urop.Tesciowa jest na miejscu ale ona ma inna mentalnosc niz nasze mamy wiec nie bede ja o nic prosic, oni tu zyja swoim zyciem i niech tak zostanie.
Najwazniejsze to zeby chociaz jeszcze pare tygodni to lozysko wytrzymalo, zeby wrazie W utrzymac dziewczynki przy zyciu, avpotem niech sie dzieje co chce.
Justka jak nic beda u ciebie blizniaki, bo widac po becie.
adb 7, usmialam sie troche z opisu zachowania twoich szkrabow.Wiem ze to nie jest wcale zabawne i jak sie wszystko sie u mnie dobrze ulozy pewniecsama bede sie z tym mierzyc za jakis czas.
Nietupska ja zamierzam po porodzie tez w weekendy zostawiac na godzine, dwie dziewczynki tez z mezem, zeby sie gdzies wyrwac z domu bo juz teraz od tego lezenia czuje sie powoli jak dzikus.
Papagena dzieki wielki co do porad odnosnie wyprawki, za kazda porade jestem wdzieczna.