reklama
ania12344
Fanka BB :)
Kalinka karmilam tylko 2mce tzn odciagalam i podawalam z butelki bo chłopcy byli w szpitalu. Jak wróciliśmy nawet ładnie ssali a bardzo długo jeden się nie najadl a już drugi chciał więc z powrotem przeszłam na butelkę. Potem te mycie laktatora coraz częstsze odciaganie bo potrzebowali więcej mleka i stwierdziłam że rezygnuję. Szczęśliwa mama szczęśliwe dzieci
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w końcu skończyłam pranie i prasowanie ciuszków maluchów i chyba mnie trochę poniosło. Nawet bardziej niż trochę bo te dzieci potrzebowałyby roku żeby to choć raz założyć a to tylko ciuchy w rozmiarze 56 i 62. Mąż jak to zobaczył to chce mnie zabić a najlepsze ze dalej mi się wydaje że czegoś mi brakuje ;-)
kalinka_77
Aktywna w BB
Ania, dobre podejście, też myślę że nic na siłę
Ewcik, nie przejmuj się, mam podobnie, poniosło nie tylko mnie, ale i moją mamę. Najwyżej będziemy przebierać maluchy kilka razy dziennie i robić pranie raz na miesiąc
Ewcik, nie przejmuj się, mam podobnie, poniosło nie tylko mnie, ale i moją mamę. Najwyżej będziemy przebierać maluchy kilka razy dziennie i robić pranie raz na miesiąc
Patuska, Kalinka, Ewcik zakładam ze to wasze pierwsze pociechy przy córce tez tak miałam. 56 i 62 miałam pełno ale używałam w kółko tych samych co mi najbardziej odpowiadały i części nie zdążyła założyć. Teraz mam zamiar kupić po 5 kompletów. Dopiero 68 i 74 długo używaliśmy i dziecko też już je marchewkę itp i potrafi bardziej ubrudzic.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja mam w drugą stronę - półtorej półki zajmują mi wszystkie ubranka jakie mam, w tym całkiem pokaźna kolekcja większych, które podostawaliśmy po dzieciach znajomych. Bodziaków na początek raczej starczy, zastanawiam się bardziej na pajacykami, ale nie wiem jakie będzie lato i czy faktycznie trzeba je będzie tak ciepło ubierać, więc wychodzę z założenia, że jakby brakło, to się dokupi.
Za to zaczęłam już kolekcjonować wyposażenie torby, przygotowałam takie materiałowe pudełko z ikei gdzie są rzeczy, które mąż ma przywieźć na wyjście ze szpitala i z których ewentualnie ma donosić, jakby czegoś zabrakło w trakcie pobytu. Jakoś wczorajsze stwierdzenie lekarza, że gdyby mi odeszły wody to mam jechać prosto na izbę przyjęć i nie zapomnieć wyników badań zdecydowanie pobudziło moją wyobraźnię i zaktywizowało mnie do ogarnięcia tych spraw
Za to zaczęłam już kolekcjonować wyposażenie torby, przygotowałam takie materiałowe pudełko z ikei gdzie są rzeczy, które mąż ma przywieźć na wyjście ze szpitala i z których ewentualnie ma donosić, jakby czegoś zabrakło w trakcie pobytu. Jakoś wczorajsze stwierdzenie lekarza, że gdyby mi odeszły wody to mam jechać prosto na izbę przyjęć i nie zapomnieć wyników badań zdecydowanie pobudziło moją wyobraźnię i zaktywizowało mnie do ogarnięcia tych spraw
reklama
Podziel się: