reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Kachna, super! :) Twój dotyk na pewno doda im siły, a mleko to już w ogóle :) Oby tylko takie dobre wiadomości od Was nadchodziły! A Ty jak się czujesz?

Ja się czuję coraz lepiej chociaż szwy jeszcze ciągną. Byłam właśnie zanieść pokarm. Narazie są tygryski na cepapach ale mogą też się zmęczyć i wrócić do respiratora. Kacperek leży w solarium bo wyszła mu zoltaczka.

Drogie mamuśki mam kilka pytań jak często wstajecie na siku w nocy, ja myślałam że teraz (początek 29tc) nie będzie już tak często a jak idę o 23 spać to do 5 budze się 3razy. Więc często póżniej w dzień robię drzemkę bo mi sie oczy same zamykają :p
Po drugie wczoraj zauważyłam że ciężko mi się położyć na prawym boku, tzn brzuch się tak strasznie napina że aż boli z lewej strony jakby się naciągał, po minucie ustaje.
Po trzecie miała którać w moczu liczne kryształy szczawianu wapnia?

Hej
Ja się czuję coraz lepiej chociaż szwy jeszcze ciągną. Byłam właśnie zanieść pokarm. Narazie są tygryski na cepapach ale mogą też się zmęczyć i wrócić do respiratora. Kacperek leży w solarium bo wyszła mu zoltaczka.
Hej kachna. Napisz na forum.in vitro bo laski bardzo się o Was martwią. Ucałuj tygryski a Kacperek z tym solarium niech nie przesadza bo idzie wiosna i jeszcze słoneczka naturalnego musi złapać z siostrzyczką. Buziaki

Drogie mamuśki mam kilka pytań jak często wstajecie na siku w nocy, ja myślałam że teraz (początek 29tc) nie będzie już tak często a jak idę o 23 spać to do 5 budze się 3razy. Więc często póżniej w dzień robię drzemkę bo mi sie oczy same zamykają :p
Po drugie wczoraj zauważyłam że ciężko mi się położyć na prawym boku, tzn brzuch się tak strasznie napina że aż boli z lewej strony jakby się naciągał, po minucie ustaje.
Po trzecie miała którać w moczu liczne kryształy szczawianu wapnia?
Napina się bo maluszkom ciasno...tez tak mam czasami nawet i na lewym boku [emoji6]
Co do szczawianow to miałam je bardzo liczne przy kolce nerkowej i niestety kamienie trzeba było urodzić.ale to przed ciążą.
Teraz miałam nie liczne kryształy...lekarz mówił ze to znikome ilości.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Oj ciasno ciasno :-) Antek to zawsze tak głowę wystawi że mam kwawratowy brzuch :p Czasem az boli więc staram się go ugłaskać żeby choć trochę się schował, rozbujnik mały. Jasiek jest grzeczniejszy leży główkowo dosyć nisko ale lubi poskakać po pęcherzu a Antek po prawej pośladkowo i tłucze czasem po żebrach.

reklama
Do góry