reklama
margaret870
Fanka BB :)
Nabiorą maluchy siły na twoim mleczku i niedługo będą przy tobie :-) dużo zdrówka życzymy ;-)
margaret870
Drogie mamuśki mam kilka pytań jak często wstajecie na siku w nocy, ja myślałam że teraz (początek 29tc) nie będzie już tak często a jak idę o 23 spać to do 5 budze się 3razy. Więc często póżniej w dzień robię drzemkę bo mi sie oczy same zamykają
Po drugie wczoraj zauważyłam że ciężko mi się położyć na prawym boku, tzn brzuch się tak strasznie napina że aż boli z lewej strony jakby się naciągał, po minucie ustaje.
Po trzecie miała którać w moczu liczne kryształy szczawianu wapnia?
Po drugie wczoraj zauważyłam że ciężko mi się położyć na prawym boku, tzn brzuch się tak strasznie napina że aż boli z lewej strony jakby się naciągał, po minucie ustaje.
Bety72
Hej
Hej kachna. Napisz na forum.in vitro bo laski bardzo się o Was martwią. Ucałuj tygryski a Kacperek z tym solarium niech nie przesadza bo idzie wiosna i jeszcze słoneczka naturalnego musi złapać z siostrzyczką. BuziakiJa się czuję coraz lepiej chociaż szwy jeszcze ciągną. Byłam właśnie zanieść pokarm. Narazie są tygryski na cepapach ale mogą też się zmęczyć i wrócić do respiratora. Kacperek leży w solarium bo wyszła mu zoltaczka.
Napina się bo maluszkom ciasno...tez tak mam czasami nawet i na lewym boku [emoji6]Drogie mamuśki mam kilka pytań jak często wstajecie na siku w nocy, ja myślałam że teraz (początek 29tc) nie będzie już tak często a jak idę o 23 spać to do 5 budze się 3razy. Więc często póżniej w dzień robię drzemkę bo mi sie oczy same zamykają
Co do szczawianow to miałam je bardzo liczne przy kolce nerkowej i niestety kamienie trzeba było urodzić.ale to przed ciążą.
Teraz miałam nie liczne kryształy...lekarz mówił ze to znikome ilości.
margaret870
Oj ciasno ciasno :-) Antek to zawsze tak głowę wystawi że mam kwawratowy brzuch Czasem az boli więc staram się go ugłaskać żeby choć trochę się schował, rozbujnik mały. Jasiek jest grzeczniejszy leży główkowo dosyć nisko ale lubi poskakać po pęcherzu a Antek po prawej pośladkowo i tłucze czasem po żebrach.
reklama
Podziel się: