reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Kachna, super! :) Twój dotyk na pewno doda im siły, a mleko to już w ogóle :) Oby tylko takie dobre wiadomości od Was nadchodziły! A Ty jak się czujesz?

Ja się czuję coraz lepiej chociaż szwy jeszcze ciągną. Byłam właśnie zanieść pokarm. Narazie są tygryski na cepapach ale mogą też się zmęczyć i wrócić do respiratora. Kacperek leży w solarium bo wyszła mu zoltaczka.

Drogie mamuśki mam kilka pytań jak często wstajecie na siku w nocy, ja myślałam że teraz (początek 29tc) nie będzie już tak często a jak idę o 23 spać to do 5 budze się 3razy. Więc często póżniej w dzień robię drzemkę bo mi sie oczy same zamykają :p
Po drugie wczoraj zauważyłam że ciężko mi się położyć na prawym boku, tzn brzuch się tak strasznie napina że aż boli z lewej strony jakby się naciągał, po minucie ustaje.
Po trzecie miała którać w moczu liczne kryształy szczawianu wapnia?

Hej
Ja się czuję coraz lepiej chociaż szwy jeszcze ciągną. Byłam właśnie zanieść pokarm. Narazie są tygryski na cepapach ale mogą też się zmęczyć i wrócić do respiratora. Kacperek leży w solarium bo wyszła mu zoltaczka.
Hej kachna. Napisz na forum.in vitro bo laski bardzo się o Was martwią. Ucałuj tygryski a Kacperek z tym solarium niech nie przesadza bo idzie wiosna i jeszcze słoneczka naturalnego musi złapać z siostrzyczką. Buziaki

Drogie mamuśki mam kilka pytań jak często wstajecie na siku w nocy, ja myślałam że teraz (początek 29tc) nie będzie już tak często a jak idę o 23 spać to do 5 budze się 3razy. Więc często póżniej w dzień robię drzemkę bo mi sie oczy same zamykają :p
Po drugie wczoraj zauważyłam że ciężko mi się położyć na prawym boku, tzn brzuch się tak strasznie napina że aż boli z lewej strony jakby się naciągał, po minucie ustaje.
Po trzecie miała którać w moczu liczne kryształy szczawianu wapnia?
Napina się bo maluszkom ciasno...tez tak mam czasami nawet i na lewym boku [emoji6]
Co do szczawianow to miałam je bardzo liczne przy kolce nerkowej i niestety kamienie trzeba było urodzić.ale to przed ciążą.
Teraz miałam nie liczne kryształy...lekarz mówił ze to znikome ilości.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Oj ciasno ciasno :-) Antek to zawsze tak głowę wystawi że mam kwawratowy brzuch :p Czasem az boli więc staram się go ugłaskać żeby choć trochę się schował, rozbujnik mały. Jasiek jest grzeczniejszy leży główkowo dosyć nisko ale lubi poskakać po pęcherzu a Antek po prawej pośladkowo i tłucze czasem po żebrach.

reklama
Do góry