reklama
Ja po wizycie dziś
Maluchy maja 466g i 406 g jeśli tak dalej będzie to lekarz szacuje różnice między nimi jakieś 200-300 gram.
Za dwa tyg mogę męża zabrać na wizytę
Peesar na swoim miejscu. Mam za długo nie siedzieć bo mi brzuch twardnieje jeszcze Hani głową leży tuż nad pęcherzem.
Gdyby coś mnie niepokoilo bądź brzuch się stawiał za często to mam do szpitala jechać.
Jeszcze 14 tygodni do bezpiecznego terminu
Maluchy maja 466g i 406 g jeśli tak dalej będzie to lekarz szacuje różnice między nimi jakieś 200-300 gram.
Za dwa tyg mogę męża zabrać na wizytę
Peesar na swoim miejscu. Mam za długo nie siedzieć bo mi brzuch twardnieje jeszcze Hani głową leży tuż nad pęcherzem.
Gdyby coś mnie niepokoilo bądź brzuch się stawiał za często to mam do szpitala jechać.
Jeszcze 14 tygodni do bezpiecznego terminu
Dziewczyny czytam wasze posty i trochę mnie pocieszają ale powiem wam, że jestem przerażona. Mam już córkę 3,5 roku a teraz okazało się iż będą bliźnięta (dwujajowe - od razu na usg w 8tyg dwa zarodki, dwa oddzielne jaja i miejsca po nich w jajniku). Jestem w 10tyg i ciągle do mnie nie dociera. Nie wiem jak sobie poradzę...
Kamiladon musimy dać radę, Ja mam w domu niespełna dwulatkę Mimo wszystko nie myślę o tym w ten sposób jak będzie ciężko tylko nastawiam się pozytywnie. Najbardziej denerwują mnie komentarze innych typu, że mi nie zazdroszczą, albo jak to będę mieć ciężko.... Ja o tym w ten sposób nie myślę. To moje dzieci i jakkolwiek będzie ciężko i tak będzie cudownie. Nie mogę się doczekać kiedy wezmę moja maleństwa w ramiona i wycałuje
margaret870
Fanka BB :)
papagena u mnie morfologia też bez szału...hemoglobina 11,1 mimo że brałam żelazo 3xdziennie teraz mi przypisał jakieś mocniejsze na receptę oby się poprawiło
ewka_111
Fanka BB :)
Justa a to Twój pierwszy porod? To jak masz jedno dzieciątko ułożone posladkowo to nie godz się na SN bo będziesz miała albo wszystko porozrywane i ciężki porod albo podwójny porod bo SN młoda urodzisz a na synka będą CC. Nawet mi lekarz mówi ze jak jedno będzie posladkowo to robimy cc- a to będzie mój 3 porod gdzie obydwa wcześniejsze miałam SN.
reklama
Podziel się: