reklama
ania12344
Fanka BB :)
Ja juz w domu, dojeżdżam do dzieci.
Ewka poszlam na zwykla wizytę, na ktg wyszly skurcze. Fenoterolem udalo sie wyciszyć na 3dni. Potem odeszly wody i rozwarcie i juz nie udalo sie zatrzymać. I tak moje chlopaczki dzisiaj skończą tydzień <3
Ewka poszlam na zwykla wizytę, na ktg wyszly skurcze. Fenoterolem udalo sie wyciszyć na 3dni. Potem odeszly wody i rozwarcie i juz nie udalo sie zatrzymać. I tak moje chlopaczki dzisiaj skończą tydzień <3
Choroba ja wczoraj cały dzień na nogach. Wieczorem padałam z nóg i brzuch czułam, że mi się napina :-( trzeba uważać tylko jak i kiedy tu odpoczywać ;-( dziś choćby się waliło i paliło to będę starała się leżeć. Mała pewnie będzie zaraz mnie męczyła i wiercila koło brzuszka ale muszę!
Ostatnia edycja:
ania12344
Fanka BB :)
Przez sondę, taka cienką rureczke do buźki czy żołądka. Mleko mam i to sporo. Sterydy dostały ale po dwóch dniach od dawki urodziłam, a one niby tydzień do dojrzałości potrzebują.Aniu a jak takie maleństwa karmią? Przez nosek? Pokarm masz ? Pewnie zdążyli przez te dni podać Ci w szpitalu sterydy na rozwój płuc maluszków i wszystko dobrze się skończyło. Tak miało być :-)
Hej Piszę pracę magisterską na temat oceny satysfakcji z opieki pielęgniarskiej pacjentek przebywających na oddziale patologii ciąży. Ankieta skierowana jest do kobiet, które przebywają lub w ciągu ostatnich 6 miesięcy przebywały na oddziale patologii ciąży. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Link do ankiety: Link do: Ocena satysfakcji z opieki pielęgniarskiej pacjentek przebywających na oddziale patologii ciąży.
reklama
Podziel się: