reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Mi ten 35-36 wydaje się jeszcze tak odległy... Wiem, że to szybko zleci, ale czasem aż się boję tego, co jeszcze po drodze może wyjść. Niby od początku wszystko jest w porządku, rosną na razie równo, moje wyniki też dobre, w pierwszym trymestrze nawet nie wymiotowałam i samopoczucie też nie najgorsze, ale wiadomo, że to praktycznie sam początek i jeszcze się dużo rzeczy może zdarzyć.

reklama
No leci szybko ale prawda ze to jeszcze daleka daleka przyszłość :/
Ja tak czasem myślę że mogłabym juz rodzic - w sensie być w tym 35-36tc. Ech.... jeszcze sporo czasu... ;)

Musze sie podzielic wiadomosciami z frontu.dzidie ida prawie rowno, jeden 399g drugi 340g.jeden ulozony glowkowo drugi poprzecznie ale oczywiscie jeszcze moze sie zmienic pozatym rozwoj prawidlowy.no i hit dnia.dwa chlopaki.ktora chetna zamienic sie ciuszkami.?mam po corce caaaala sterte ubran ktora jak sie okazuje juz sie nie przyda

No to już duże chłopaki :) jeszcze ciuszków nie wydawaj - no ze chyba lekarz pewny na 100% ale wiesz ze różnie to bywa ;) ja dziś tez mam usg ale dopiero tak kolo 22 ;)

2016-01-21 23.18.40.jpg
No to u mnie parka ;) chłopak 270g dziewczynka 260g. Dzis ułożone posladkowo - ale to jeszcze maluchy wiec wszystko sie moze zmienic. Szyjka długa 4.2 cm i zamknięta wiec spokój ogarnął moja duszę - idziemy do przodu :D

Załączniki

• 2016-01-21 23.18.40.jpg
    2016-01-21 23.18.40.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 299
Ostatnia edycja:
Aa bo spytałam jak to z tym ułożeniem maluchów - w sensie czy mogą się zamienić miejscami - mój lekarz stwierdził że tak - wszystko zależy jak sa umiejscowione w macicy ale póki są takie małe to mogę się jeszcze stronami przemienić. .. ech zobaczymy. Póki co to chłopak z lewej a baba z prawej ;)

reklama
Do góry