Mi ten 35-36 wydaje się jeszcze tak odległy... Wiem, że to szybko zleci, ale czasem aż się boję tego, co jeszcze po drodze może wyjść. Niby od początku wszystko jest w porządku, rosną na razie równo, moje wyniki też dobre, w pierwszym trymestrze nawet nie wymiotowałam i samopoczucie też nie najgorsze, ale wiadomo, że to praktycznie sam początek i jeszcze się dużo rzeczy może zdarzyć.
reklama
Musze sie podzielic wiadomosciami z frontu.dzidie ida prawie rowno, jeden 399g drugi 340g.jeden ulozony glowkowo drugi poprzecznie ale oczywiscie jeszcze moze sie zmienic pozatym rozwoj prawidlowy.no i hit dnia.dwa chlopaki.ktora chetna zamienic sie ciuszkami.?mam po corce caaaala sterte ubran ktora jak sie okazuje juz sie nie przyda
ewka_111
Fanka BB :)
ewka_111
Fanka BB :)
Aa bo spytałam jak to z tym ułożeniem maluchów - w sensie czy mogą się zamienić miejscami - mój lekarz stwierdził że tak - wszystko zależy jak sa umiejscowione w macicy ale póki są takie małe to mogę się jeszcze stronami przemienić. .. ech zobaczymy. Póki co to chłopak z lewej a baba z prawej
reklama
Podziel się: