reklama
Majeczka84
Zaciekawiona BB
Jedna córcia waży według dzisiejszego USG 3,300 kg a druga 3,100 kg ale jak jest naprawdę dowiemy się w piątek
Ineska1984
Fanka BB :)
Majeczka piękna waga, to Ty masz co nosić Trzymam kciuki w piątek!!!! Odezwij się, jak tylko nabierzesz sił! :-)
MAJECZKA - O raju! 6400g dzieci! Twoja macica to bohaterka!
Jak sie chodzi, leży, zmienia pozycje z takim obciążeniem?
Moja macica wytrzymuje do prawie 4kg, potem wody chlust i rodzimy tak było z synkiem i tak było z dziewczynami
Zazdroszczę Ci tego 37tc i wagi dzieci
Jak sie chodzi, leży, zmienia pozycje z takim obciążeniem?
Moja macica wytrzymuje do prawie 4kg, potem wody chlust i rodzimy tak było z synkiem i tak było z dziewczynami
Zazdroszczę Ci tego 37tc i wagi dzieci
Ineska1984
Fanka BB :)
Dziewczyny, które już urodziły- wykorzystam Was, skoro tu zaglądacie Korzystacie z poduszek do karmienia? Jeśli tak, to polecacie jakieś konkretne?
Majeczka84
Zaciekawiona BB
Oj to prawda kochane ! Dźwigać mam co I jest ciężko. Każda zmiana pozycji a szczególnie w nocy to nie lada akrobacja. I ból spuchnietych stóp jest poprostu koszmarny. Ale ja ciągle na chodzie. Spacery, zakupy. Na tyłku nie usiedze od czterech godzin jestem w szpitalu i wynudzilam się już okropnie
reklama
Ineska - chciałam kupić nie wyrobilam sie, a teraz nie potrzebuje. Moje małe maja za mało siły by najesc sie z piersi wiec karmienie jest odciagnietym mlekiem z butelek, i albo karmie pojedynczo albo ukladam na poduchach przed sobą i jedza jednocześnie. Albo na cztery ręce jak M w domu.
Zobaczymy co dalej.
Zobaczymy co dalej.
Podziel się: