reklama
termin mamy na 10 listopada :-)Witaj Ania
Podaj termin porodu to wpiszę cię do tabelki
Witaj Ania!
Dziewczyny które są zdecydowane na BJ... chcecie od początku taka wersję z gondolkami?? Mi tez sie podoba ten wózek, ale jako spacerówka bo te gondolki takie malutkie sie wydają...nie wiem moze na żywo musiałabym luknąć..
Dziewczyny które są zdecydowane na BJ... chcecie od początku taka wersję z gondolkami?? Mi tez sie podoba ten wózek, ale jako spacerówka bo te gondolki takie malutkie sie wydają...nie wiem moze na żywo musiałabym luknąć..
Marta gondolki w BJ nie są małe, fakt, że wydają się mniejsze w porównaniu do bebetto, icandy czy baby design, ale tamte wózki są ogromne i się ciężko je składa. BJ po złożeniu zajmuje mało miejsca i super łatwo i lekko się go składa. A po użytkowaniu łatwo go sprzedać, ten sklep w Warszawie, w którym oglądaliśmy chętnie skupuje używane- w szczególności BJ i zawsze im schodzą na pniu. Za to inne, które mają w komisie to stoją i stoją. No my mamy krótką windę i kupimy BJ, chociaż wizualnie podobał mi się bebetto, taki solidny się wydawał- fakt jest, ale na dodatek cięższy a złożenie go bez pomocy mężczyzny jest hmm wyjątkowo ciężkie. Pani szybko nas przekonała do BJ.
Ineska1984
Fanka BB :)
Tak Dagos miałam wizytę ogólnie wszystko dobrze, dzieci dosyc duże- dziewczynka prawie 2300g, a chłopczyk 2200 g, ułożone glowkowo.czesc ania:-)
ineska czy ty dzisiaj mialas wizyte?
Nic z dr nie ustalilam, powiedział tylko, ze widzimy sie 30.07 i na poczatku sierpnia chce mnie położyć do szpitala juz pewnie do porodu.
Witaj Ania! To wyprzedzasz niektore z nas z terminem Ineska super ze juz możesz dni odliczac, niedługo małżeństwa będą z wami Ja co do wózka to ciągle nie mam decyzji muszę się wybrać do sklepów żeby zobaczyć na żywo ale i tak czekam do sierpnia z zakupami... Mam tylko upatrzone lozeczka na necie a tak to nawet jednego ciuszka :what: ale intensywnie ogladam
A_nka- dzielne te Wasze dziewczynki Trzymam kciuki, żeby szybko rosły i życzę dużo zdrówka:-)
No właśnie ja jestem na etapie podejmowania decyzji, co do łóżeczek- jedno czy dwa W ogóle zastanawiam się czy będą chciały spać w łóżeczkach, bo mojej siostry córeczka płakała już jak tylko zbliżali ją do łóżeczka. Teraz ma 11 miesięcy i cały czas śpi z nimi w środku. Ale przy bliźniakach, to chyba nie ma szans, żeby spały z nami w łóżku
Oczywiście, ze jest szansa, ze będą spac w lozeczkach. Musisz ich po prostu nie przyzwyczajać do spania z wami. No chyba, ze chcesz spac we 4 Moje praktycznie od początku spia w lozeczkach, nie maja z tym do teraz kłopotu, ale trzeba było trochę powalczyć bo przez pierwszy miesiąc ich nauczyliśmy zasypiania na rączkach i jak tylko byli odkladani do lozeczek to od razu ryk. Ale po tygodniu "treningu" nauczyli się zasypiać w lozkach.
reklama
aga3004
Fanka BB :)
Cat4 oglądałam BJ na żywo fakt gondole nie są duże ale ja mam termin na listopad więc wystarczy do kwietnia. Następny fakt rewelacyjnie się składa i rozkłada. Dla mnie bardzo ważne przy dwulatce :-)
Ineska m-c prze terminem chce cię położyć? Kurczę strasznie się tego boję bo jak sobie z małą mąż poradzi :-(
Ineska m-c prze terminem chce cię położyć? Kurczę strasznie się tego boję bo jak sobie z małą mąż poradzi :-(
Podziel się: