reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Witajcie. Ja krwawienia miałam od 6 do chyba 10 t.c. krwiak się oczyszczal i to bylo takie brązowe brudzenie. Gmin mówił że jeśli krew jest brązową to nie ma powodu do paniki ale jeśli jest świeża i czerwona to od razu na ip

reklama
Cześć Dziewczyny :)
A_nka przede wszystkim gratulacje!!! Jestes wielka, ze masz jeszcze sile i ochotę zdawać egzaminy:) kiedy planujesz praktyczny?
U mnie tez dwukosmowkowa dwuowodniowa, pierwsza ciaza, ale mój dr twierdzi, ze jak dotrwam do 37 tc, to bedzie fajnie.

A_nka gratulacje
Marta takie bóle miałam w sobotę i potem czułam bardziej maluchy. Krwawienia ani płomień nie miałam jak dotąd. Za to pojawił mi się żyłam od pochwy do uda :-(

Ineska teraz od środy przez 10dni będę miała po 3h praktyki i zapiszę się na egzamin myślę, że pewnie pod koniec lipca ale może wcześniej się uda ;-) Nie wiem jak z terminami.

Co do rozwiązań ciąż to widać co lekarz to inna teoria, zresztą co ciąża to inny przypadek :D
I każdy wymaga indywidualnego podejścia.

Ale ja właśnie maks do 37tygodnia będę kulać się z brzuszkiem, czyli Ineska Ty powinnaś urodzić tylko tydzień przede mną ;-)

reklama
Do góry