reklama
Sarenka gratuluje i współczuję za razem...
Zobacz załącznik 626856
Niech kochany, malutki Antoś zdrowo rośnie na pociechę wspaniałej mamie i tacie!!!! Zobacz załącznik 626857Zobacz załącznik 626858
A dla Tymusia (****)
Trzymajcie się dzielnie!!!!
Zobacz załącznik 626856
Niech kochany, malutki Antoś zdrowo rośnie na pociechę wspaniałej mamie i tacie!!!! Zobacz załącznik 626857Zobacz załącznik 626858
A dla Tymusia (****)
Trzymajcie się dzielnie!!!!
Ostatnia edycja:
Aneczka8765
Zaciekawiona BB
Ja strasznie chcialam miec parke ale okazalo sie ze to dwaj chlopcy bylo mi troszke smutno ale po kilku dniach juz sie przyzwyczailam oczywiscie moj maz mega szczesliwy hehehe mamy jeszcze 3, 5 letnia coreczke Emilke tez bardzo chciala siostre ale jakos daje rade hehe choc w sklepach zawsze oglada malusie sukieneczki biedulka a macie w rodzinie blizniaki ? Bo zawszw mnie o to ludzie pytaja
darunia0712
Fanka BB :)
Sarenka, dziękuję, że się odezwałam. Martwiłam się o Ciebie. Życzę dużo zdrowia dla Antosia. Wierzę, że Tymuś będzie czuwać nad braciszkiem :*
Aneczka, mnie także pytają czy w rodzinie były bliźniaki i zawsze się dziwią, bo nie było. Ale ja odpowiadam, że ktoś musi byc pierwszy.
Aneczka, mnie także pytają czy w rodzinie były bliźniaki i zawsze się dziwią, bo nie było. Ale ja odpowiadam, że ktoś musi byc pierwszy.
Aneczka u mnie moja prababcia miała bliźniaki :-)
Więcej takowych delikwentów brak ;-)
Ale my "wpadliśmy" zaraz po odstawieniu Dominika od piersi i lekarka mówi, że w takich wypadkach zdarza się podwójna owulacja...
Dziewczyny, a ja w ogóle sie nie chwaliłam, ale w piątek skończyliśmy teorię
W poniedziałek mam egzamin i jak zdam to od środy jazdy
A może się chwaliłam??
Więcej takowych delikwentów brak ;-)
Ale my "wpadliśmy" zaraz po odstawieniu Dominika od piersi i lekarka mówi, że w takich wypadkach zdarza się podwójna owulacja...
Dziewczyny, a ja w ogóle sie nie chwaliłam, ale w piątek skończyliśmy teorię
W poniedziałek mam egzamin i jak zdam to od środy jazdy
A może się chwaliłam??
Ostatnia edycja:
U mnie gdzies od babci byly blizniaki, siostra chyba z blizniakow a u mojego skolei dziadek z bliźniakow aczkolwiek oba przypadki dwujajowe. Czytalam gdzies ze dziedziczy sie dwujajowe i raczej ze strony kobiety...
reklama
Aneczka8765
Zaciekawiona BB
Ja w lipcu odstawilam tabletki po dosc dlugim czasie we wrzesniu zaszlam w ciaze ale niestety poronilam po 5 tyg I stwierdzilismy ze damy sobie spokoj na jakis czas a tu w listopadzie okazalo sie ze jest ciaza I w 6 tyg na usg zobaczylismy dwa pecherzyki bylam mega w szoku nie zapomne jak trzesly mi sie nogi az nie moglam sama zejsc z fotela hehehe
Podziel się: