reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Nojo dobrze że wszystko się w porządku. Faktycznie dziwna sprawa.
Aneczka8765 witaj :-)
Anielka ja mieszkam na 4 piętrze i wchodzę codziennie. Fakt to dopiero początek. Nie wiem jak później. Szczególnie że też mam 2-latka :-)

reklama
Ja właśnie siedze w punkcie laktacyjnym i odciagam pokarm. Dziewczynki nie chca ssac z piersi a chce żeby troche siary dostaly. Mowili ze moze jutro nas wypuszcza ale to jutro po obchodzie sie okaze. Byloby super

Aneczka8765- trzymaj sie, życzę Ci żebyś wytrwała jeszcze kilka tygodni:) nie przemęczać sie i odpoczywaj!

Nojo- biedaku, najadlas sie stresu, ale miejmy nadzieje, ze teraz bedzie juz tylko lepiej!

Edytka84- walcz o laktacje, na poczatku jest podobno bardzo ciezko, ale dasz radę kochana:)

Witajcie Marta, Aneczka :)
Edytko dziewczynki piękne :) niezłe zaskoczenie co do tego, że jednokosmówkowa ciąża, dużo stresu oszczedziła ta wiadomość. Zdrówka dla dziewczynek i dla Ciebie i Twojej rodzinki. Marta na Kiedy masz termin? Ja kończę 15 tydzień :)

na 29 listopada to może ja jednak jeszcze w 14 tyg :-) . Od kilku dni w domu na zwolnieniu z powodu krwawienia a ile jeszcze przede mną...

a ty cat4 na kiedy masz??

Ostatnia edycja:
reklama
Marta, tutaj zawsze możesz napisać o swoich zmartwieniach i problemach. Służymy radą. Każda z nas z czymś się boryka w mniejszym lub większym stopniu. Jedne chodzą do pracy dłużej inne krócej, ale na pewno trzeba iść wcześniej na to zwolnienie niż w przypadku ciąży pojedynczej. Ja jestem na zwolnieniu od 22 tygodnia. Poszłam na nie dokładnie od 11 marca, a bardzo chciałam jeszcze chodzić do pracy, miałam zamiar przynajmniej do świąt wielkanocnych. Niestety dzieci zadecydowały za mnie.

Do góry