reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Nojo dobrze że wszystko się w porządku. Faktycznie dziwna sprawa.
Aneczka8765 witaj :-)
Anielka ja mieszkam na 4 piętrze i wchodzę codziennie. Fakt to dopiero początek. Nie wiem jak później. Szczególnie że też mam 2-latka :-)

reklama
Ja właśnie siedze w punkcie laktacyjnym i odciagam pokarm. Dziewczynki nie chca ssac z piersi a chce żeby troche siary dostaly. Mowili ze moze jutro nas wypuszcza ale to jutro po obchodzie sie okaze. Byloby super

Aneczka8765- trzymaj sie, życzę Ci żebyś wytrwała jeszcze kilka tygodni:) nie przemęczać sie i odpoczywaj!

Nojo- biedaku, najadlas sie stresu, ale miejmy nadzieje, ze teraz bedzie juz tylko lepiej!

Edytka84- walcz o laktacje, na poczatku jest podobno bardzo ciezko, ale dasz radę kochana:)

Witajcie Marta, Aneczka :)
Edytko dziewczynki piękne :) niezłe zaskoczenie co do tego, że jednokosmówkowa ciąża, dużo stresu oszczedziła ta wiadomość. Zdrówka dla dziewczynek i dla Ciebie i Twojej rodzinki. Marta na Kiedy masz termin? Ja kończę 15 tydzień :)

na 29 listopada to może ja jednak jeszcze w 14 tyg :-) . Od kilku dni w domu na zwolnieniu z powodu krwawienia a ile jeszcze przede mną...

a ty cat4 na kiedy masz??

Ostatnia edycja:
reklama
Marta, tutaj zawsze możesz napisać o swoich zmartwieniach i problemach. Służymy radą. Każda z nas z czymś się boryka w mniejszym lub większym stopniu. Jedne chodzą do pracy dłużej inne krócej, ale na pewno trzeba iść wcześniej na to zwolnienie niż w przypadku ciąży pojedynczej. Ja jestem na zwolnieniu od 22 tygodnia. Poszłam na nie dokładnie od 11 marca, a bardzo chciałam jeszcze chodzić do pracy, miałam zamiar przynajmniej do świąt wielkanocnych. Niestety dzieci zadecydowały za mnie.

Do góry