reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Dzięki dziewczyny. Na razie walczę o pokarm ale na noc pozwoliłam do karmić zeby nie bylo zbyt duzych spadkow. Mam nadzieje ze pojutrze laktacja ruszy pełną parą

Załączniki

• 1401395949123.jpg
    1401395949123.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 98
  • 1401395967211.jpg
    1401395967211.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 93
  • 1401396006233.jpg
    1401396006233.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Edytka- cudne sa, zjadlabym i zazdraszczam, ze juz po wszystkim. I teraz jak juz sa na swiecie to ja tez widze, ze jednojajowe- nawet dyplomu lekarskiegp mi nie trzeba- bardzo podobne :tak: gratuluje i duzo, duzo zdrowka zycze.
Dagos- u mnie nic nie wskazuje, ze zacznie sie dziac cos samo z siebie, zadnych skurczy ani nic. Byc moze doczekam wiec tej wizyty 10 czerwca, wiec mnie wyprzedzisz ;-)

Edytka, ależ one są podobne do siebie i do Ciebie :-) jestem ciekawa jak moje Aniolki bedą wyglądać, a przede wszystkim najwazniejszr aby były zdrowe.

edytka - gratuluję,szczęśliwego rozwiązania! Córcie jak dwie krople wody (bynajmniej na zdjęciu tak wygląda) :laugh2: życzę wytrwałości, dużo siły i szybkiego powrotu do formy.

Dziewczynki na końcówkach. Życzę Wam szybkiego i pomyślnego rozwiązania. Abyście jak najszybciej mogły tulić w ramionach już swoje dzieciątka
Ehh... Pamiętam jak ja nie mogłam się doczekać kiedy już zobaczę maluchy. :rofl2:

Edytka wielkie gratulacje są prześliczne. Aż bym chciała też już mieć swoje na rękach :-)
Nojo to pewnie najadlas się strachu
Paulineczka, darunia teraz wasza kolej

Edytka dziewczynki są prześliczne i identyczne :-D
Gratuluję z całego serca :-D
Santini jak tam Twoje dzieciaczki? I jak ogólnie się czujesz?

Ojej jestem 6 w tabelce :O

Ostatnia edycja:
Anielka, dziękuję, że pytasz. Czuję się ok. Choć brzuch intensywnie się powieksza. Macica sięga żeber, dzieci czasami boleśnie kopią, to nie mogę narzekać. W poniedziałek dziewczynki ważyły ok. 1700 gram, a szyjka wynosiła 4 cm, mam jedynie problem z lozyskiem, cały czas jest nisko schodzące, nic się nie podnosi od kilku tyg. Więc staram się oszczędzać i nie przemeczac. A Ty kiedy masz wizytę? Powiedz proszę czy zauważyłaś u siebie zwiększona ilość wydzielanego śluzu? Ja normalnie czasami mam stresa, że to już wody plodowe . Jak się czujesz? Jeszcze trochę i my będziemy na czele tabelki :-)

reklama
Santini- mój brzuch też rośnie i rośnie, a dziś właśnie otrzymałam parę mocnych kopniakow a to w zebra a to w pęcherz :O
Ja mam wizytę we wtorek jestem strasznie ciekawa ile te moje chłopaki ważą :-D
Co do śluzu to mam go dość dużo aż nieraz mam uczucie mokra!
Czuje się ogólnie dobrze ale od paru dni osłabłam już mi ciężko i ocięzale i najlepiej na kanapie na leżąco :p
Oszczedzaj się bo z tym łożyskiem nie ma żartów!
A Twoje dziewczynki też są na jednym łożysku?
Pewnie mniej więcej w tym samym czasie będziemy witać dzieci na świecie :-)

Do góry