reklama
aga3004
Fanka BB :)
fajnie w końcu zobaczysz swoje księżniczki
Edytka nie takie małe, moje przy urodzeniu ważyły 2050g i 2075g i dostały po 10 pkt. Najważniejsze żeby były zdrowe. Nas po 8 dniach wypisali do domu w tym 2 dni czekaliśmy na lekarza który zrobi ECHO serca dziewczynkom. Trzymam kciuki za ciebie i twoje maleństwa.
Ineska ja też rozważałam te dwa wózki. Kupiłam BJ bo trafił mi się używany w świetnym stanie i cały komplet łącznie z fotelikami do samochodu. Z wózka jestem bardzo zadowolona, łatwo się prowadzi, bardzo prosto składa i rozkłada co dla mnie jest ważne bo często jeżdżę samochodem. Trochę w min trzęsie na wybojach ale to chyba dotyczy obu wózków.
Ineska ja też rozważałam te dwa wózki. Kupiłam BJ bo trafił mi się używany w świetnym stanie i cały komplet łącznie z fotelikami do samochodu. Z wózka jestem bardzo zadowolona, łatwo się prowadzi, bardzo prosto składa i rozkłada co dla mnie jest ważne bo często jeżdżę samochodem. Trochę w min trzęsie na wybojach ale to chyba dotyczy obu wózków.
Ineska1984
Edytka będziemy jutro trzymały kciuki!! Ale fajnie
Adb7 dzieki, ja tez pewnie zdecyduje sie na BJ
Adb7 dzieki, ja tez pewnie zdecyduje sie na BJ
Edytka ja z perspektyw czasu widzę że dobrze że spędziłam tam 8 dni bo moje dziewczynki były jednak bardzo małe i czułam się bezpiecznie mając świadomość że one są codziennie monitorowane. Ale ja mało tam nie zwariowałam bo źle się czułam po cc, bolał mnie kręgosłup i się przeziębiłam. Życzę Wam jak najszybszego powrotu do domu:-).
edytka, bede trzymac kciuki :-)
ja po usg, waga 2500 i 2200 i nic wiecej z usg nie wynika, dzieci znowu oboje glowkowo i juz mam sie zegnac z cc !!!
jestem zalamana bo ma ze mna rozmawiac zespol patologii ciazy z ta nienormalna babka na czele oczywiscie, i na bank bedzie trzymac mnie tyle ze sama zaczne rodzic, a ja tej kobiecie kompletnie nie ufam w zadnej kwestii. i ciekawe kiedy bedzie ta rozmowa, pewnie jak mi wody odejda.....
ja po usg, waga 2500 i 2200 i nic wiecej z usg nie wynika, dzieci znowu oboje glowkowo i juz mam sie zegnac z cc !!!
jestem zalamana bo ma ze mna rozmawiac zespol patologii ciazy z ta nienormalna babka na czele oczywiscie, i na bank bedzie trzymac mnie tyle ze sama zaczne rodzic, a ja tej kobiecie kompletnie nie ufam w zadnej kwestii. i ciekawe kiedy bedzie ta rozmowa, pewnie jak mi wody odejda.....
darunia0712
Edytka, trzymam kciuki za Ciebie i Twoje dziewczyny! I szczerze mowiac to zazdroszcze Ci, ze juz bedziesz miec przy sobie malenstwa.
Dagos, ja na Twoim miejscu juz chyba roznioslabym ten szpital. Co za ludzie tam pracuja?
Dagos, ja na Twoim miejscu juz chyba roznioslabym ten szpital. Co za ludzie tam pracuja?
Dagos Ty chyba żartujesz???
I co im każą Ci rodzić SN?? Nosz ku..a.
A jeżeli Ty nie chcesz? Przy bliźniakach nie możesz sobie wybrać sposobu rodzenia??
A na skierowaniu miałaś napisane o CC? to jak tak można to zignorować?
Jezuuu koszmar.
Edytka za Was kciuki zaciskam oczywiście
I co im każą Ci rodzić SN?? Nosz ku..a.
A jeżeli Ty nie chcesz? Przy bliźniakach nie możesz sobie wybrać sposobu rodzenia??
A na skierowaniu miałaś napisane o CC? to jak tak można to zignorować?
Jezuuu koszmar.
Edytka za Was kciuki zaciskam oczywiście
reklama
Hej dagos ja tez jestem zbulwersowana tym jak cię traktują :-/ normalnie nieludzkie! Przecierz poród to powinna być piękna i magiczna chwila, a nie czas pełen nerwów i obaw! życzę wytrwałości i wierze ze jak juz malenstwa będziesz miała przy sobie to ich widok wszystko przysłoni :-) Edytko tobie tez powodzenia ;-)
Podziel się: