reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Anka, dopiero niedawno bylam na 11 miejscu w tabelce a tu juz prawie koniec. Z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej jestem przerazona tym wszystkim.

Gosia, powodzenia. Oby na razie nie chcieli Cie kroic.

reklama
Leci ten czas, nieublaganie, a ja z kazdym dniem coraz bardziej sie stresuje przez ten brak terminu i badan jak np ktg.

Dagos- rowniez czekam na wiescie od Ciebie. Mam nadzieje, ze dzis juz lepiej.

a ja w ciagu 3dni nie urodze napewno bo dostaje zastrzyki z b12, bo mam 120 a norma chyba jest od ok 300 do 950 podobno, no chyba ze sn sie zacznie ale ja tej opcji nie biore pod uwage.
niedlugo maz przyjedzie i bedzie rozmawial z babka o porodzie bo mi zapewne nerwy by puscily....
i jeszcze mowie na obchodzie ze nie biore magnezu i nospy bo nic mnie nie boli, zadnych skurczy twardnien no nic a nic. za chwile ktg i tam skurcze znowu, ale nie czuje ich wiec nie martwie sie jeszcze.
i mam nadzieje ze dadza do przeczytania dokumentacje bo sobie wkrecam nie wiadomo ze co wpisali a nie robili

reklama
Dagos, to Cię przetrzymają trochę w tym szpitalu. Trzymaj się tam jakoś. Życzę Ci dużo siły i wytrwałości :-)

Ja wczoraj wieczorem miałam kujące bóle po prawej stronie w dole brzucha, ale po jakimś czasie przeszło. Dzisiaj też trochę boli. Ogólnie ostatnio cały czas leżę i nic nie robię... I szczerze mówiąc, strasznie to męczące. Na szczęście w sobotę przyjeżdża mój mąż.

Do góry