reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Anka, dopiero niedawno bylam na 11 miejscu w tabelce a tu juz prawie koniec. Z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej jestem przerazona tym wszystkim.

Gosia, powodzenia. Oby na razie nie chcieli Cie kroic.

reklama
Leci ten czas, nieublaganie, a ja z kazdym dniem coraz bardziej sie stresuje przez ten brak terminu i badan jak np ktg.

Dagos- rowniez czekam na wiescie od Ciebie. Mam nadzieje, ze dzis juz lepiej.

a ja w ciagu 3dni nie urodze napewno bo dostaje zastrzyki z b12, bo mam 120 a norma chyba jest od ok 300 do 950 podobno, no chyba ze sn sie zacznie ale ja tej opcji nie biore pod uwage.
niedlugo maz przyjedzie i bedzie rozmawial z babka o porodzie bo mi zapewne nerwy by puscily....
i jeszcze mowie na obchodzie ze nie biore magnezu i nospy bo nic mnie nie boli, zadnych skurczy twardnien no nic a nic. za chwile ktg i tam skurcze znowu, ale nie czuje ich wiec nie martwie sie jeszcze.
i mam nadzieje ze dadza do przeczytania dokumentacje bo sobie wkrecam nie wiadomo ze co wpisali a nie robili

reklama
Dagos, to Cię przetrzymają trochę w tym szpitalu. Trzymaj się tam jakoś. Życzę Ci dużo siły i wytrwałości :-)

Ja wczoraj wieczorem miałam kujące bóle po prawej stronie w dole brzucha, ale po jakimś czasie przeszło. Dzisiaj też trochę boli. Ogólnie ostatnio cały czas leżę i nic nie robię... I szczerze mówiąc, strasznie to męczące. Na szczęście w sobotę przyjeżdża mój mąż.

Do góry