To moja drugie ciąża. Ja czuję rybki od 13 tygodnia, teraz 14 tydzień nam zlatuje i pływają mocniej. Dziewczynki mają ok 85 g waga piorkowa rosną Moje malutkie Słoneczka :* w listopadzie je zobaczę, tak jak Ty Asia4532, a Ty już znasz płeć? A masz dwujajowe czy jedno? Edytka super, gratuluję, będę 3mać kciuki za cc.
reklama
Moje jednojajowe , było podejrzenie ze jednoowodniowe ale na ostatniej wizycie gin dopatrzył się owodni a co ja się caly miesiąc w nerwach nachodzilam to moje :-/ mam juz córkę i jest podejrzenie ze teraz chłopaki ale nic pewnego :-)
Witaj asiu moja imienniczko
Dziewczyny stosujecie jakąś suplementację? ja do tej pory łykałam tylko kwas a teraz mam brac PREGNA PLUS, jak skończę folik, bo mi hemoglobina powoli zaczyna spadać. W poprzednich ciążach łykałam kwas do 12 tyg i witaminy dla mam przez całą ciążę, a teraz jakoś tak inaczej.
Dziewczyny stosujecie jakąś suplementację? ja do tej pory łykałam tylko kwas a teraz mam brac PREGNA PLUS, jak skończę folik, bo mi hemoglobina powoli zaczyna spadać. W poprzednich ciążach łykałam kwas do 12 tyg i witaminy dla mam przez całą ciążę, a teraz jakoś tak inaczej.
reklama
Ja właśnie chciałam 3d zrobic, ale lekarz mi odradził mówiąc ze wydam kasę, a możliwe ze nic nie zobaczę, bo blizniaiki często trudno złapać w odpowiedniej pozycji. Uważa, ze na ich usg 2d będzie lepiej. Dodam ze w Lublinie 3d kosztuje srednio 360 zł, ale i tak mnie korciNie robiliśmy 3D bo nie ładnie to wygląda w tym tygodniu, ale bardzo dobry lekarz nam usg robił. Powiedział to z przekonaniem, że nie chyba tylko dziewczyny. Pamiętam usg z synem to rzeczywiście jest różnica. Musi być Amelia i Zuzanna
Podziel się: