reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

To moja drugie ciąża. Ja czuję rybki od 13 tygodnia, teraz 14 tydzień nam zlatuje i pływają mocniej. Dziewczynki mają ok 85 g :) waga piorkowa ;) rosną Moje malutkie Słoneczka :* w listopadzie je zobaczę, tak jak Ty Asia4532, a Ty już znasz płeć? A masz dwujajowe czy jedno? Edytka super, gratuluję, będę 3mać kciuki za cc.

reklama
Moje jednojajowe , było podejrzenie ze jednoowodniowe ale na ostatniej wizycie gin dopatrzył się owodni a co ja się caly miesiąc w nerwach nachodzilam to moje :-/ mam juz córkę i jest podejrzenie ze teraz chłopaki ale nic pewnego :-)

Aśka a ja jestem z Włocławka a do Bydg do lekarki muszę jeździć i tu też będę rodzić bo włocławek nie może takich ciąż jak moja prowadzić

a_nka poczekajmy :-) cat4 to może się spotkamy w szpitalu kiedyś, ja tylko i wyłącznie Biziela biorę pod uwagę

Witaj asiu :) moja imienniczko:)
Dziewczyny stosujecie jakąś suplementację? ja do tej pory łykałam tylko kwas a teraz mam brac PREGNA PLUS, jak skończę folik, bo mi hemoglobina powoli zaczyna spadać. W poprzednich ciążach łykałam kwas do 12 tyg i witaminy dla mam przez całą ciążę, a teraz jakoś tak inaczej.:baffled:

Asia to ja będę rodzić w bydg i też w Biziela :-)

Nojo ja od dawna biorę wit. Omega med optima

reklama
Nie robiliśmy 3D bo nie ładnie to wygląda w tym tygodniu, ale bardzo dobry lekarz nam usg robił. Powiedział to z przekonaniem, że nie chyba tylko dziewczyny. Pamiętam usg z synem to rzeczywiście jest różnica. Musi być Amelia i Zuzanna :)
Ja właśnie chciałam 3d zrobic, ale lekarz mi odradził mówiąc ze wydam kasę, a możliwe ze nic nie zobaczę, bo blizniaiki często trudno złapać w odpowiedniej pozycji. Uważa, ze na ich usg 2d będzie lepiej. Dodam ze w Lublinie 3d kosztuje srednio 360 zł, ale i tak mnie korci :)

Do góry