M
mama290
Gość
Justynia882 ja uzywałam rogala jak karmiłam jednoczesnie ale jak dzieci są duże to się moga zsunać wtedy można podeprzeć dodadtkowymi poduszkami ja tak robiłam i karmiłam w nakładkach jezeli szkoda ci kasy na rogala to w zuełności wystarcza poduszki troche twardsze a i co do hartowania to nie robiłam tego a karmiłam w nakładkach wszytskie moje dzieci z tym że starsze w aventa a chłopaków w medeli i tu powiem że medela w porównaniu do aventa to ferari uważam że nie ma co się męczyc nakładki są zrobione z cienkiego sylikonu (chyba sylikonu) dziecku to nie przeszkadza i co do karmienia to u mnie było to tak że zaczełam mieszać moje mleko z mm dlatego że nie miałam już za duzo czasu na dom i dzieci starsze nikt mi nie pomagał cięzko było mi karmic co dwie godziny i zając sie wszytskim naraz ale suma sumarom pewnego dnia poprostu moje mleko sie skończyło nie miałam żadnego zastoju zapalenia nic ale i jestem dumna z tego że przez ten cały czas jak chłopaki byli w szpitalu (40 dni) dostawali tylko moje mleko i że przetrwałam ten czas odciagając co dwie godziny w dzień i w nocy
gotadora piękny wynik i waga i tydzien ciazy
gotadora piękny wynik i waga i tydzien ciazy