reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
eweska witaj cieplutko:)
Kochana to juz niedaleko:)sam finisz prawie,co?!Jak samopoczucie!?
:* zgadza się, prawie finisz, co do samopoczucia to jest super, czuję się bardzo dobrze, gdyby nie ogromny brzuszek i obrzęki stóp to byłoby genialnie :) Ogólnie całą ciążę znoszę bardzo dobrze :) Teraz już czekam praktycznie na poród, a jak będę rodziła to jeszcze nie wiem czy przez cc, czy sn, jeden synal jest ułozony poprzecznie, posladkowo, a jeszcze miesiąc temu był poprzecznie tylko, drugi malec główkowo :) Za tydzień kolejna wizyta mam nadzieję,że dowiem się czegos wiecej :)

1. u mnie ze spaniem kiepsko, z każdą zmianą pozycji z boku na bok budzę się(brzuszek juz troche waży) do rego rwa kulszowa więc nieciekawie. Mam problem z zasypianiem..potrafie nie spac do godziny 2-3:00,cały dzień jestem na nogach ok godz. 17:00 mam kryzys ziewania ale nie kłade się zeby umieć zasną..a jak przyjdzie pora na nyny...leże i zasnąć nie umiem

Ostatnio troche puchną mi nóżki,gin też o to pytał;)

eweska- życzę powodzenia i zazdroszczę że już tak bliziutko jestes!!:-) Ja też czekam na dwóch chłopaków

Jedyne co mi tak naprawdę przeszkadza to "nie rób tego,tego ci nie wolno,połóż sie,odpocznij itp" Przecież dobrze się czuję,nie przemęczam sie,wszystko jest ok a ciąża to nie choroba,prawda??:-)

1. u mnie ze spaniem kiepsko, z każdą zmianą pozycji z boku na bok budzę się(brzuszek juz troche waży) do rego rwa kulszowa więc nieciekawie. Mam problem z zasypianiem..potrafie nie spac do godziny 2-3:00,cały dzień jestem na nogach ok godz. 17:00 mam kryzys ziewania ale nie kłade się zeby umieć zasną..a jak przyjdzie pora na nyny...leże i zasnąć nie umiem

Ostatnio troche puchną mi nóżki,gin też o to pytał;)

eweska- życzę powodzenia i zazdroszczę że już tak bliziutko jestes!!:-) Ja też czekam na dwóch chłopaków

Jedyne co mi tak naprawdę przeszkadza to "nie rób tego,tego ci nie wolno,połóż sie,odpocznij itp" Przecież dobrze się czuję,nie przemęczam sie,wszystko jest ok a ciąża to nie choroba,prawda??:-)
To ja wręcz przeciwnie, mogę spać wszędzie i o każdej porze, budzę się jak przekręcam się z boku na bok, czy do wc ale moment i usypiam na nowo, w dzien też muszę się nie raz zdrzemnąć bo nie wyrabiam :p
No i zgadzam sie z wypowiedzią że ciąża to nie choroba, też zabraniają mi cokolwiek robić, ostatnio wieszałam firanki to mama i szagierka były przerażone no jak to w ciązy firany wieszać, cały czas tylko uważaj na siebie nie rób tego, tamtego :/ Denerwujące to jest strasznie.
A najgorzej moja mama to przeżywa, ponieważ jestem sama, mężul pracuje zagranicą i ona nie może tego przeżyć, cały czas jej powtarzam że jak coś to jest ze mną synal ma 11 lat a ogólnie to są taksówki i mogę w każdej chwili jechać na szpital, niedaleko mieszka moja siostra, brat i ciotka więc nie jestem sama że ktoś musiałby do mnie jechać ponad godzinę.

czesc cięzarówki
eweska witaj, ale ci fajnie ze juz finiszujesz i do tego dobrze sie zujesz ja juz coraz bardzije obolała i ociężała

reklama
Do góry