aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
chyba nie bardzo...albo sie nie zrozumialysmy o co chodzi:-). Na dole posta załacze zdjecie z fotelikiem, ktory jest zamontowany wlasnie z uzyciem tego ramiennego, czyli sa to trzypunktowe pasy bezp.Aga my mamy bmw i środkowy pas też jest naramienny, a po drugie fotelik od 9kg przekładasz tyllko z tyłu pasem biodrowym.
Temat samochodow poruszylam juz dosc dawno:-). Ty jestes w podobnej sytuacji do mojej bo 3 foteliki potrzebne jak nic. My sie zdecydowalismypraktycznie na forda galaxy no i niestety troche plany nam sie pokszyzowały bo z tego co ogladalismy jakies egzemplarze to ten rocznik, ktory nas interesuje ma własnie srodkowy pas tylko biodrowy, w nowszych modelach jest pas srodkowy rowniez ten ramienny wychodzący z sufitu. Chcielismy samochód z oddzielnymi trzema siedzeniami z tyłu, nie kanapą, zeby łatwo było montowac foteliki. Kurcze i zła jestem bo juz mielismy wybrany model samochodu, a tu chyba zonkagamy też musimy wymienic samochod.. fajnie ze tekwestie poruszylas. My tylko jeszcze nie wiem ny totalnie na co..
No własnie tez mi sie cos krotkawa wydaje, ale oczywiscie w gabinecie przytaknełam jak mi okreslil długosc, natomiast jak przyszlam do domu i zaczelam cos czytac to sie okazalo ze nie taka super długa. Wogole to ja jakas cichociemna jestem, nic nie wiem. No i wlasnie nie wiem co z tym moim ginkiem, zawsze mialam do niego zaufanie (prowadzi mi juz druga ciąze), ale teraz to sie zaczynam zastanawiac, ta szyjka krotkawa, luteine mowil zeby na razie odstawic jak z brzuch nie twardnieje.... cholera juz sama nie wiemaga szyka trochę krótkawa ale ja się tak do końca nie znam Moja miała 4cm, wszyscy mówili że strasznie długaaa jak na bliźniaczą ciążę.