reklama
Małgoń - spróbuj może używać kremu do brodawek, ja karmię piersią tylko 1 synka bo drugi nie ma ochoty nauczyc się ssania i woli dostać ściągnięty pokarm z butelki ale też mam ten problem. Krem trochę jednak łagodzi ból.
Poziomki - przekaż prosze pozdrowienia Milutkowi i ode mnie, niech tam się dzielnie trzyma, na pewno będzie wszystko w porządku
Poziomki - przekaż prosze pozdrowienia Milutkowi i ode mnie, niech tam się dzielnie trzyma, na pewno będzie wszystko w porządku
Małgoń
Fanka BB :)
Anna stosuję lanolinę i smaruję po każdym karmieniu... jednak to pierwsze wessanie czasami zabiera mi dech w piersiach ;-)
Czytałam, że trzeba przystawiać, należy też zmieniać pozycję karmienia (ja umiem tylko spod pachy) i czekać kiedy ból przejdzie... wiec czekam!
Nieźli Ci Twoi synkowie, też myslałam, że Tymek nie będzie chciał z piersi, bo 4 dni był na butli.
Potem jeszcze jak miał fototerapię to odciągałam swój i podawałam mu w butelce, a teraz to jest większą pijawką niż Marcel
Czytałam, że trzeba przystawiać, należy też zmieniać pozycję karmienia (ja umiem tylko spod pachy) i czekać kiedy ból przejdzie... wiec czekam!
Nieźli Ci Twoi synkowie, też myslałam, że Tymek nie będzie chciał z piersi, bo 4 dni był na butli.
Potem jeszcze jak miał fototerapię to odciągałam swój i podawałam mu w butelce, a teraz to jest większą pijawką niż Marcel
Małgoń wiem co przezywasz, ja jak na poczatku karmilam to tak bolalo ze az mi maz nogi trzymal przy ziemi bo podnosilam z bolu i lzy lecialy, ale potem minelo az do zapalenia wrrr nie lubie wspominac tamtego czasu, karmienie piersia bylo dla mnie katorga, mam nadzieje ze innym mamciom to lepiej wychodzi i bedzie wychodzic.
nutria
Mama X 2009
Małgoń - rozumiem doskonale. Ja na początku karmienia Krzysia wyłam... ale pamiętam, ze to jakoś okropnie długo nie trwało... w końcu nie używałam kremów, tylko tyle co mlekiem swoim się smarowałam.. i sykło..
fajnie, ze obydwaj chcą ładnie jeść
Poziomki - ja sobie podkładałam podwójną poduchę i wygodnie rozsiadałam się w fotelu. zaliczyłam kilka razy karmienie w niewygodnej pozycji i powiedziałam -nigdy więcej...
teraz nie wiem - jeśli się da karmić 2 na raz - to bedę się starać, ale pewnie trzeba mieć rzeczywiście dobrego rogala.. a. mam 178.. wiec wiem co mówisz o garbieniu się..
fajnie, ze obydwaj chcą ładnie jeść
Poziomki - ja sobie podkładałam podwójną poduchę i wygodnie rozsiadałam się w fotelu. zaliczyłam kilka razy karmienie w niewygodnej pozycji i powiedziałam -nigdy więcej...
teraz nie wiem - jeśli się da karmić 2 na raz - to bedę się starać, ale pewnie trzeba mieć rzeczywiście dobrego rogala.. a. mam 178.. wiec wiem co mówisz o garbieniu się..
Małgoń
Nutria, mam nadzieję, że wkrótce przejdzie...daję sobie czas do piątku i ma przejść i koniec Była dzisiaj położna i powiedziała, że będzie bolało jeszcze 4 tygodnie, aż się skończy połóg...no to się uśmiałam!
W szpitalu dziewczyny polecały do karmienia też kojec Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
W szpitalu dziewczyny polecały do karmienia też kojec Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
yenefer
Małgoń Będzie bolało dopóki nie przestanie boleć!
poziomki
mama 00 08 11 13 15
o takich myslałam
PODUSZKA DO KARMIENIA BLIZNIĄT MONOGRAM (1430071056) - Aukcje internetowe Allegro
Poduszka do karmienia CEBUSZKA zielona od BAJ (1397691728) - Aukcje internetowe Allegro
jedynka to nie boli chyba ze specjalnie gryza
PODUSZKA DO KARMIENIA BLIZNIĄT MONOGRAM (1430071056) - Aukcje internetowe Allegro
Poduszka do karmienia CEBUSZKA zielona od BAJ (1397691728) - Aukcje internetowe Allegro
jedynka to nie boli chyba ze specjalnie gryza
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: