reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

A ja się pochwalę, że dziś byłam u fryzjera i w końcu czuję się ( prawie) jak dawna ja. Wytrzymałam jakoś 3 godziny siedzenia ale teraz za to mam włosy i obcięte i w końcu pozbyłam sie olbrzyyyyymich odrostów. Pozdrawiam Was kobietki serdecznie

OOO też bym poszła do fryzjera ale niestety z żadnym nie moge dojść do porozumienia i ostatniego normalnego spotkałam z 6 lat temu:wściekła/y: Niestety jestem skazana na siebie

reklama
Poziomki- ciesze się w takim momencie ze mam dwóch ginów. Wyniki mi leciały: jeden zareagował a drugi marnie. Jeden kazał mi jeść żelazo profilaktycznie 1x a magnez 2x i falvit mama. Drugi 3x żelazo i 3x magnez + falvit z tym ze kazał zmienić żelazo Tardyferum na Bofer i jestem nie dość ze dużo szczęśliwsza ze go posłuchałam to jeszcze widać efekty w morfo:):)....ale tak jak mówisz wszystko przed Tobą:):)

Anna
- ja to się chyba tez tak muszę wybrać do fryzjera- zadbać o swoje odrosty itp:)az Ci teraz zazdroszczę:)

Milutek biore biofer 3x dziennie ,do tego witaminy może dlatego na razie nie ma tragedii. Wcześniej nawet zastrzyki nie pomagały.
Biofer jest fajny bo ma wspomagacze wchłaniania

Milutek biore biofer 3x dziennie ,do tego witaminy może dlatego na razie nie ma tragedii. Wcześniej nawet zastrzyki nie pomagały.
Biofer jest fajny bo ma wspomagacze wchłaniania
Ja jak mialam Tardyferum to max 1x można go było brać a jak chciałam chociaż 2x to miałam takie zaparcia ze aż miałam skurcze jelit i myślałam ze pojadę prosto na porodówkę bo nie wiedziałam co się dzieje. Siedziałam w toalecie przez 30min!!! Po tym zajściu go całkowicie odstawiłam- przez 3 dni przywracałam prace jelit do normy i zaczęłam potem brać Biofer- efekt rewelacyjny:)

hej dziewuszki :)

Rainmanka bez kompa to tylko czytanie, czytanie i czytanie..., a tak to popiszę sobie z Wami, popodglądam sobie też "Podwojne radości i problemy..." dowiem się czegoś ciekawego.
Przy okazji śliczne macie dzieciaczki, Rainmanka i Lena :tak:

Milutek, super że wyniki ok. a dziewczynki rosną jak na drożdzach :) Obyśmy wytrwały jak na dłużej...

Anna, ja byłam u fryzjera na cięciu dzien przed przyjęciem do szpitala, jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu, bo zanim będę mogła pójść następnym razem, to trochę czasu minie... zresztą komu ja tłumaczę :)

Trzymajcie się ciepło, kobietki :-)

Małgon- a ja już się smucę ze nie mam lapka i jak pójdę do szpitala na dłużej to umrę z samotności:( no chyba ze do tego czasu sie coś zmieni:)

dzien dobry mamuski

zagladam na chwile,zeby sie pochwalic

8 grudnia przyszli na swiat
julek 3210 i 51cm
czarek 2940 i 50 cm

od wczoraj jestesmy w domu
i jakos musismy sie ogarnac:)

reklama
Do góry