reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ayla czyli jednak są szpitale w których komfort jest taki jak powinien. To miłe. I faktycznie w takich warunkach nic tylko rodzić :) - a to zwykły szpital? czy jakiś prywatny?
Dobrze że KTG wyszło ok, ale szkoda że szpital jednak Cie nie minie ;/ i wtedy co? bedziesz tam do końca?

A wczoraj jak byłam w szpitalu u nas to akurat kolezanka wychodziła po porodzie. Jak zobaczyłam tą małą to mimo że ważyła przeszło 3800 i miała 56cm to taka kruszynka ze aż nie mogłam sobie wyobrazić jak wygladają maluszki co mają po 42, 47 cm....

reklama
rainmanka wystraszyłam Cię spakowaną torbą, a Ty wystraszyłać mnie cholestazą. Myślałam, że to musi swędzieć wszystko i nie zwracam uwagi na swędzenie rąk, klatki piers. A może być coś na rzeczy...
A z tą torbą to sama jestem zdziwiona swoją zapobiegliwością, bo przypomniałam sobie jak to było przy I porodzie. Termin już minął, a torba nie była spakowana :szok:Jak zaczęły odchodzić wody, to ja w popłochu pakowałam torbę :eek: No, ale teraz mam inny szpital wybrany, muszę jechać ok. godz. tak więc i czasu za wiele jakby co nie będzie...

Aestima witaj

Monia ja też myślałam że musi bardzo wszystko swędziec, ale dziewczyna z Listopadówek troche tylko sie drapała i jej wyszła cholestaza. A mnie właściwie swędziała troszke tylko lewa dłoń i lewa stopa... ale to myslałam że suche powietrze, jednak jak już byłam w szpitalu to sie o to zapytałam.

A torbe mam już spakowaną od wczoraj :-D nie ma co męża stresować i siebie, że gdyby cos to nie będę latała i myślała co brać.

Ayla czyli jednak są szpitale w których komfort jest taki jak powinien. To miłe. I faktycznie w takich warunkach nic tylko rodzić :) - a to zwykły szpital? czy jakiś prywatny?
Dobrze że KTG wyszło ok, ale szkoda że szpital jednak Cie nie minie ;/ i wtedy co? bedziesz tam do końca?

A wczoraj jak byłam w szpitalu u nas to akurat kolezanka wychodziła po porodzie. Jak zobaczyłam tą małą to mimo że ważyła przeszło 3800 i miała 56cm to taka kruszynka ze aż nie mogłam sobie wyobrazić jak wygladają maluszki co mają po 42, 47 cm....

nie wiem czy zostane do konca,zalezy kiedy nastąpi:) bo jak widze to z dnia na dzien sie sytuacja moze zmienic...wystarczy ze na ktg cos nie tak wyjdzie i rozwiazanie staje sie nagle faktem mimo iz planowane cc kiedy indziej miało byc.

a szpital jest prywatny ale na kontrakcie z nfz i maja najwięcej porodów w regionie,np.we wrześniu mieli 420:)tj.ok 14 na dobę...

Witam sie

cholercia rainmanka mnie tez troche przestraszylas bo ja tez odczuwam czasem swedzi nadgarstek i szyja:-:)-:)-( bede w czwartek u lekarza to mu o tym powiem. zeby nie bylo tylko zapuzno:-:)-:)-(

A moj maly ma dzisiaj urodzinki i lece szykowac smakolyki bo imprezka sie szykuje:tak::tak::tak:

witam niedzielnie

przyznam ,ze nie jestem na biezaco:sorry:

gratuluje wszystkim rozpakowanym mamuskom

jakos tak ostatnio weny brak
postaram sie szybko nadrobic i czesciej zagladac

a mnie cos brzuchol pobolewa
tzn wczoraj wieczorkiem mialam taki okresowy bol
i dzis przed poludniem tez
chwile pobolalo i teraz ok

i przyznam,ze sie zaniepokoilam
czy to jakies skurcze??

wizyte mam w pt ale chyba przejde sie jutro,bo nie wiem co jest grane

reklama
hejka Babeczki:*

u mnie malo czasu na Forum bo zajmuje sie moim lobuzamy...

juz wiem ze Gabrys jest uaprciuszke i nie jade....a Elizka kocham mleczko i jest ulegla....jednak Chlopak ma potezniejszy krzyk i placz niz corka...hehe

pozdrawiam

Do góry