reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ja 23+4 także myślę że jeszcze ale na samą myśl to mam stracha😅
Ja myslalam, że nie mam stracha, ale wczoraj jak uslyszalam, że szyjka 1cm to w miejscu zlalam się potem 🤣 hehe
Jeszcze ta wizja porodu SN aaaaa 🤣🤣🤣
Ale z drugiej strony cieszę sie, że to już niedługo, bo chciałabym zobaczyć moje dzieciaczki 😍 i chciałabym już odpuchnac 😁

Ja myslalam, że nie mam stracha, ale wczoraj jak uslyszalam, że szyjka 1cm to w miejscu zlalam się potem 🤣 hehe
Jeszcze ta wizja porodu SN aaaaa 🤣🤣🤣
Ale z drugiej strony cieszę sie, że to już niedługo, bo chciałabym zobaczyć moje dzieciaczki 😍 i chciałabym już odpuchnac 😁
Przepraszam że się tak wtrącam ale to taka odważna decyzja lekarzy że pierwszy poród sn nie? W sensie u mnie wzięto to pod uwagę tylko dlatego że już wcześniej tak rodziłam myślałam że tak jest generalnie jakby w standardzie;) A w jakim szpitalu rodzisz?

Przepraszam że się tak wtrącam ale to taka odważna decyzja lekarzy że pierwszy poród sn nie? W sensie u mnie wzięto to pod uwagę tylko dlatego że już wcześniej tak rodziłam myślałam że tak jest generalnie jakby w standardzie;) A w jakim szpitalu rodzisz?
No właśnie ja myślałam że przy blizniakach to wogole takiej opcji nie ma, tylko cc. A Ty rodziła CC czy naturalnie?

reklama
Do góry