agaaataaaa
Fanka BB :)
Super!to już spore dzieciakiwszystko już masz gotowe?Dziś 34+1. Szyjka już tylko 1cm. Dzieci duże chłopak 2460g, a dziewczynka 2340g
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!to już spore dzieciakiwszystko już masz gotowe?Dziś 34+1. Szyjka już tylko 1cm. Dzieci duże chłopak 2460g, a dziewczynka 2340g
Super! Dawaj jeszcze tydzieńDziś 34+1. Szyjka już tylko 1cm. Dzieci duże chłopak 2460g, a dziewczynka 2340g
Chyba tak jak to mój mąż stwierdził jesteśmy gotowi fizycznie, ale nie psychicznieSuper!to już spore dzieciakiwszystko już masz gotowe?
Chciałabym ze dwa a Ty w którym tygodniu rodziłas?Super! Dawaj jeszcze tydzień
Tak dwa to by było idealnie w 36+5Chciałabym ze dwa a Ty w którym tygodniu rodziłas?
Ja myslalam, że nie mam stracha, ale wczoraj jak uslyszalam, że szyjka 1cm to w miejscu zlalam się potem heheJa 23+4 także myślę że jeszcze ale na samą myśl to mam stracha
Przepraszam że się tak wtrącam ale to taka odważna decyzja lekarzy że pierwszy poród sn nie? W sensie u mnie wzięto to pod uwagę tylko dlatego że już wcześniej tak rodziłam myślałam że tak jest generalnie jakby w standardzie A w jakim szpitalu rodzisz?Ja myslalam, że nie mam stracha, ale wczoraj jak uslyszalam, że szyjka 1cm to w miejscu zlalam się potem hehe
Jeszcze ta wizja porodu SN aaaaa
Ale z drugiej strony cieszę sie, że to już niedługo, bo chciałabym zobaczyć moje dzieciaczki i chciałabym już odpuchnac
No właśnie ja myślałam że przy blizniakach to wogole takiej opcji nie ma, tylko cc. A Ty rodziła CC czy naturalnie?Przepraszam że się tak wtrącam ale to taka odważna decyzja lekarzy że pierwszy poród sn nie? W sensie u mnie wzięto to pod uwagę tylko dlatego że już wcześniej tak rodziłam myślałam że tak jest generalnie jakby w standardzie A w jakim szpitalu rodzisz?
Naturalnie. Dziewczyny jako drugi poród wiem że rodzą tak ale pierwszy to wydaje mi się że to jest rzadkie no ale nie znam statystykNo właśnie ja myślałam że przy blizniakach to wogole takiej opcji nie ma, tylko cc. A Ty rodziła CC czy naturalnie?