Agnieszkaaa1
Aktywna w BB
Ja od 24 wczoraj na antybiotyku bo crp 2,2. Nie mam jeszcze wyników posiewu ale już lekarz kazał 3x1,5 ml dożylnie brać. Czuje się ok tylko męczą mną zaparcia od leżenia no i bolą mnie plecy
A co powiedz proponują dziewczynom ba te szyjki?
A Ty jak się czujesz
Dziewczyna która leży ze mną na sali dostała dopochwowo luteinę i zalecane leżenie. Czekają i obserwują. U niej objawy były takie ,że maluszek przestał się ruszać no i twardy brzuszek ,tak poza tym nic więcej nie czuła. Szyjkę ma 2 cm. Jest w 24 tygodniu ciąży. Aha no i dostała też te zastrzyki na rozwój płuc , w razie przedwczesnego porodu( te zastrzyki można podawać jakoś w okolicach tego tygodnia) .Ja od 24 wczoraj na antybiotyku bo crp 2,2. Nie mam jeszcze wyników posiewu ale już lekarz kazał 3x1,5 ml dożylnie brać. Czuje się ok tylko męczą mną zaparcia od leżenia no i bolą mnie plecy
A co powiedz proponują dziewczynom ba te szyjki?
A Ty jak się czujesz?
U mnie ogólnie oki, czuje się stabilnie jednak w nocy też nie mogę spać i maluszki tak jakoś za wiele się nie ruszają. Jednak jestem spokojna ,bo co chwilę sprawdzają serduszko, teraz idę na USG ,więc jestem pod kontrolą.