reklama
Martucha80
Początkująca w BB
No to extra , to bardzo wiarygodne badanie, a tak z ciekawości co ile masz wyznaczone wizyty?Hej. Jestem po USG, Pani dr powiedziała że na 5 Wszystkie parametry są w normie tylko jeden dzidziuś nie chciał się pokazać. Śpioch z niego i trzeba było go obudzić Na test oddałam krew a na wynik czeka się do 2 tyg. Niestety nie znam jeszcze płci.
Teraz na USG byłam u innej Pani dr ponieważ moja dr prowadząca takich nie robi. Obecnie mam wizytę za 3 tyg.No to extra , to bardzo wiarygodne badanie, a tak z ciekawości co ile masz wyznaczone wizyty?
Martucha80
Początkująca w BB
Czyli ok ja mam narazie raz w miesiącu i myślałam że to za rzadko, ponoć potem będą częstszeTeraz na USG byłam u innej Pani dr ponieważ moja dr prowadząca takich nie robi. Obecnie mam wizytę za 3 tyg.
Annallie
Fanka BB :)
Hej. Ja bylam w 6+0 i słyszałam bicie serduszek moich dziewczyn [emoji3590][emoji3590]. Teraz mają 4,5msc. Ciąża 1k2o urodzone w 31tc.
Hej dziewczyny czy któraś może była w 6 tyg (5+0)na usg i było już coś widać?
U mnie na razie lekarz stwierdził slabowidoczny pęcherzyk ciążowy prawdopodobnie ciąża bliźniacza.
Mam się pojawić za 2 tyg.
Martucha80
Początkująca w BB
I wszystko ok u ciebie z dzieciaczkami? Też mam 1k2o i się bardzo martwię czy nie będzie tttsHej. Ja bylam w 6+0 i słyszałam bicie serduszek moich dziewczyn [emoji3590][emoji3590]. Teraz mają 4,5msc. Ciąża 1k2o urodzone w 31tc.
Annallie
Fanka BB :)
Wszystko w porządku. Odeszły mi wody po prostu. Właściwie nikt mi nie powiedział, dlaczego tak się stało. [emoji2368] A przebieg ciąży bezproblemowy.
I wszystko ok u ciebie z dzieciaczkami? Też mam 1k2o i się bardzo martwię czy nie będzie ttts
Martucha80
Początkująca w BB
Super że mimo tak wczesnego tyg. Porodu wszystko dobrze się skończyło, takie informacje dają nadziejęWszystko w porządku. Odeszły mi wody po prostu. Właściwie nikt mi nie powiedział, dlaczego tak się stało. [emoji2368] A przebieg ciąży bezproblemowy.
reklama
Ja też miałam mieć teraz wizytę za 4 tyg. ale moja Pani dr ma szkolenie i dlatego mam za 3 tyg. A bierzesz jakieś leki?Czyli ok ja mam narazie raz w miesiącu i myślałam że to za rzadko, ponoć potem będą częstsze
Podziel się: