Jeden jest na wysokości żołądka i wątroby, a to najbardziej boli jak się przekręca, momentami czuje jakby mi żebra chciały pęknąć, a najbardziej jak chce się przekręcić podczas snu.No zazdroszczę mam nadzieję ze my też dotrwamy do takiego wieku ciąży dzieciaczki sie az tak mocno rozpychaja?
reklama
Karolina1609
Zaangażowana w BB
Wytrwasz, już niedługo rozwiązanie
MamaZblizną
Fanka BB :)
Hej Kochane, co tu tak cichutko, czy ktoś tu jeszcze zagląda?
Karolina1609
Zaangażowana w BB
xPola ja zaglądam
Niemampomyslu
Ojej to trzymam kciuki!!Ja aktualnie leżę w szpitalu z 4 cm rozwarciem i próbujemy zatrzymać skurcze bo dopiero 34 tc
Ja wczoraj byłam na prenatalnych u wiem że jedno dziecko to napewno chłopiec. Drugie to raczej córka ale na 100% nie mona stwierdzić. Mają juz po 7 cm
dwaserduszka
Zaangażowana w BB
a my dziś mamy 6,5tygidnia i byliśmy na szczepieniu, dziewczyny urodziły się w 35t1d więc mamy za darmo szczepionkę 5w1. A są zdrowe jak rybki i szybko przyrastają Iza ur 2,2kg ma już 3,5 a Julia ur 2,7kg ma 4kg
Oczekujaca123
Ja urodziłam w 34t4d.
Ile ważą dzieciaki ?
Ile ważą dzieciaki ?
Ja aktualnie leżę w szpitalu z 4 cm rozwarciem i próbujemy zatrzymać skurcze bo dopiero 34 tc
Oczekujaca123
A rehabilitacje macie ?
My profilaktycznie mimo, że na początku było wszystko ok o wyszliśmy w 5 dobie że szpitala i tak dostaliśmy skierowania do specjalistów - audiolog , neurolog, ośrodek rehabilitacji, okulista. No i w sumie dobrze, bo przynajmniej ktoś ciągle czuwa nad rozwojem.
My profilaktycznie mimo, że na początku było wszystko ok o wyszliśmy w 5 dobie że szpitala i tak dostaliśmy skierowania do specjalistów - audiolog , neurolog, ośrodek rehabilitacji, okulista. No i w sumie dobrze, bo przynajmniej ktoś ciągle czuwa nad rozwojem.
a my dziś mamy 6,5tygidnia i byliśmy na szczepieniu, dziewczyny urodziły się w 35t1d więc mamy za darmo szczepionkę 5w1. A są zdrowe jak rybki i szybko przyrastają Iza ur 2,2kg ma już 3,5 a Julia ur 2,7kg ma 4kg Zobacz załącznik 1058251
reklama
Podziel się: