Oczekujaca123
Fanka BB :)
Nasz wóz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to za wózek?
Tako dalaga lift duo jest też wersja jeden za drugim , ale tak jak mówię dla mnie te drugie dziecko jest "poszkodowane" [emoji14]
A który Masz tc?Dziękuję. Mnie bardziej przekonuje właśnie taki jeden obok drugiego.
Nie nie ja to mam jeszcze dużo czasu dopiero 12tc ale tak powoli się rozglądam bo to nie mały wydatek A wolę sobie wózek z polski przywieźć bo u mnie dużo droższe.A który Masz tc?
Już etap kupowania ?
Rozumiem. Ja już miałam wcześniaka w 23tc, który nie przeżył, dlatego teraz zaczęłam po 30tc... A mimo to się boję....Nie nie ja to mam jeszcze dużo czasu dopiero 12tc ale tak powoli się rozglądam bo to nie mały wydatek A wolę sobie wózek z polski przywieźć bo u mnie dużo droższe.
Rozumiem. Ja już miałam wcześniaka w 23tc, który nie przeżył, dlatego teraz zaczęłam po 30tc... A mimo to się boję....
Nie denerwuj się. Nie o to mi chodziło. Każda historia jest inna. Każda ciąża jest inna. U mnie w tej byłam pod kontrolą od początku, zupełnie inni lekarze, inne podejście mega dużo profilaktyki. I dotrwalam. 30t3d dobiega końca A ja sama nie wierzę, że już tu jesteśmy.ooo boziu Wspolczuje z całego serca Ja poronilam w 7tyg a bylo ciężko a co dopiero w 23tc az mnie ciarki przeszly dalas mi do myślenia... Trzymam kciuki za Ciebie i dzieciątko
Ale fajnie, że dało się powstrzymać i dalej jesteś w trzypaku oby jeszcze kilka tygodni udało się utrzymać to wtedy dzieciątka będą w dobrej formie i nie będzie potrzeby leżeć w szpitalu.@besos A na kiedy masz termin? My też mieliśmy kupić bebetto 42 ale jednak to że drugie dziecko jest niżej i jest do niego utrudniony dostęp mnie zniechęciło. Wybraliśmy inny wóz.
@mamapłcimęskiej 30t3d dobiega końca. To jakiś cud. Nadal szpitalnie ale w 3 paku ! aż nie wierzę bo w 24tc leżałam już ba porodowce. Dzieciaki mają 1300 i 1500 ponoć norma. Czuje się leoiej. Skurczy nie mam ale raczej zostaje tu do końca.
Powoli zaczynam ogarniać wyprawkę [emoji849] choć strach po pierwszej stracie jest ...