reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

@mama płci męskiej ,jak i ciebie? Jak dzieciaczki
Dziewczyny, ile czasu wasze bliźniaki jedli i spali o jednej porze?
A dobrze. Dziś byliśmy na wizycie u położnej i kontrolnej morfologii. Położna zaważyła nasze Cuda i Łucja ma 2680g, a Adam 2730g :)
Karmię tylko swoim, ale teraz położna stwierdziła, że za mało przybierają i mam trochę dokarmić 8-) a mi się wydaje, że to dobra waga:D
A i karmię zazwyczaj o różnych porach. Takie wybudzanie nic nie daje, bo i tak nie chcą jeść. Więc córeczka tak co 2-3godz je, a synek nawet co godzinę tylko mniejsze porcje;)
i narazie nie daję rady obiadów zrobić. Ogarynam dom i gromadke i na wieczór padam:oops:

Ostatnia edycja:
reklama
IMG_20190207_115423_12CS.jpg
a to nasze pierwsze wyjście na spacerek w dniu dzisiejszym ❤️

reklama
Moje spia w jednym czasie;) na szczescie... ale w sumie to ja juz sie przyzwyczailam do robienia wszystkiego czy spia czy nie wiec....:p
Ale milo miec chwile swietego spokoju ... :)
@Heda jak to szybko zlecialo...;)
Ja juz nie chcialabym wiecej dzieci bo czuje sie totalnie wyeksploatowana przez moja czworke... ale jak bedzie to zobaczymy...

Do góry