reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

A ja odliczam do 8 listopada i strasznie nie mogę się doczekać...:( Czy są nadal dwa i są już serduszka , tak mnie kusi żeby udać się do innego lekarza w tym tygodniu!

Ja również do 8 listopada odliczam po miesięcznej przerwie w podglądaniu maluchów....:tak::rolleyes2: więc odliczamy razem ;-) ;)

@Ana650 prenatalne na koniec I trymestru czy połówkowe? Ja tego 8 listopada będę w 18 tc i też mam nadzieję dowiedzieć się jaka płeć :blink: trzymam kciuki za dobre wieści &&&&&&&

reklama
Myślisz, że już się uda płeć zobaczyć? Chyba bym się jeszcze nie nastawiała na tym etapie :sorry: wydaje mi, że próba określenia płci teraz obciążona byłaby sporym ryzykiem niespodzianki na późniejszym etapie lub przy porodzie :-p:-D
Oczywiście że później moze sie to zmienić ale u niektórych dziewczyn z majówek juz płeć byla widoczna ale wiadomo że nie 100% mi wystarczy tak mniej wiecej haha

Myślisz, że już się uda płeć zobaczyć? Chyba bym się jeszcze nie nastawiała na tym etapie :sorry: wydaje mi, że próba określenia płci teraz obciążona byłaby sporym ryzykiem niespodzianki na późniejszym etapie lub przy porodzie :-p:-D
Ja w 13tc uslyszalam od gina, ze na okolo 70-80% bedzie dwoch synkow, no i pozniej juz za kazdym razem bylo widac klejnoty jak na tacy :D mimo ze widzialam na wlasne oczy przy kazdym badaniu, to i tak przy cc czekalam zeby uslyszec plec :p

Ja w 13tc uslyszalam od gina, ze na okolo 70-80% bedzie dwoch synkow, no i pozniej juz za kazdym razem bylo widac klejnoty jak na tacy :D mimo ze widzialam na wlasne oczy przy kazdym badaniu, to i tak przy cc czekalam zeby uslyszec plec :p
Podobno moj gin ma najlepszy sprzęt usg w mieście i ma zrobic mi usg 3d dlatego licze ze coś będzie widać. Chociaż powiedzial mi że bardziej potwierdzi płeć troche później [emoji4]

O, ja też mam wizytę 8 listopada. I już nie mogę doczekac się. Trzy tygodni to strasznie długo. Ale moj doktorek mowi, że jak wszystko w porządku to częściej nie ma potrzeby.

Dziewczyny, ja jestem w 28 i 2 tc i dalej do końca nie wiem jaka pleć. Raczej wiadomo,że jedna to dziewczyna, ale druga dzidzia tez niby dziewczyna, ale na 100% mnie nikt nie może powiedzieć, chociaż badało kilka lekarzy na rożnych sprzętach.

Ale ogólnie ostatnio mam taki dziwne humorki:rofl2:, raz, to tak ciesze się z tej dwójki. Że to taki fajne uczucie jak oni we dwóch podskakują w brzuszku:laugh2:. A czasami ogarnia taki strach,że coś może być nie tak. Jak jakaś dzidzia nie rusza się przez pól dnia, dostaje wariacji. Nie wiem jak dochodzę te ostatni tygodni.:confused:

Ja dowiedziałam się również na pierwszym prenatalnym czyli w 13tyg, że u mnie kryje się parka. I potwierdza to mój gin i ten od prenatalnych:) ale i tak do końca nie dowierzam w tą córeczkę, bo zawsze słyszałam. ...'Będzie syn'... Ale mam taką nadzieję, że jest ta dziewczynka:tak:
Ubranka już przygotowane :wink:

reklama
@lolak to super, że tak skaczą:) muszą kiedyś się wyspać. .nie mogą non stop skakać;) teraz zostały ci dwa miesiące to dasz już radę. W nocy jeszcze cie tak meczy?

A ja mam wizytę aż 22 listopada:szok:
Obecnie czuje się dobrze. Najważniejsze, że choróbsko mija...dwa tyg trwało, a teraz u starszego syna znów zaczyna sie kaszel. Mam nadzieję, że mnie nie złapie.:oo:

Do góry