reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

A ja odliczam do 8 listopada i strasznie nie mogę się doczekać...:( Czy są nadal dwa i są już serduszka , tak mnie kusi żeby udać się do innego lekarza w tym tygodniu!

Ja również do 8 listopada odliczam po miesięcznej przerwie w podglądaniu maluchów....:tak::rolleyes2: więc odliczamy razem ;-) ;)

@Ana650 prenatalne na koniec I trymestru czy połówkowe? Ja tego 8 listopada będę w 18 tc i też mam nadzieję dowiedzieć się jaka płeć :blink: trzymam kciuki za dobre wieści &&&&&&&

reklama
Myślisz, że już się uda płeć zobaczyć? Chyba bym się jeszcze nie nastawiała na tym etapie :sorry: wydaje mi, że próba określenia płci teraz obciążona byłaby sporym ryzykiem niespodzianki na późniejszym etapie lub przy porodzie :-p:-D
Oczywiście że później moze sie to zmienić ale u niektórych dziewczyn z majówek juz płeć byla widoczna ale wiadomo że nie 100% mi wystarczy tak mniej wiecej haha

Myślisz, że już się uda płeć zobaczyć? Chyba bym się jeszcze nie nastawiała na tym etapie :sorry: wydaje mi, że próba określenia płci teraz obciążona byłaby sporym ryzykiem niespodzianki na późniejszym etapie lub przy porodzie :-p:-D
Ja w 13tc uslyszalam od gina, ze na okolo 70-80% bedzie dwoch synkow, no i pozniej juz za kazdym razem bylo widac klejnoty jak na tacy :D mimo ze widzialam na wlasne oczy przy kazdym badaniu, to i tak przy cc czekalam zeby uslyszec plec :p

Ja w 13tc uslyszalam od gina, ze na okolo 70-80% bedzie dwoch synkow, no i pozniej juz za kazdym razem bylo widac klejnoty jak na tacy :D mimo ze widzialam na wlasne oczy przy kazdym badaniu, to i tak przy cc czekalam zeby uslyszec plec :p
Podobno moj gin ma najlepszy sprzęt usg w mieście i ma zrobic mi usg 3d dlatego licze ze coś będzie widać. Chociaż powiedzial mi że bardziej potwierdzi płeć troche później [emoji4]

O, ja też mam wizytę 8 listopada. I już nie mogę doczekac się. Trzy tygodni to strasznie długo. Ale moj doktorek mowi, że jak wszystko w porządku to częściej nie ma potrzeby.

Dziewczyny, ja jestem w 28 i 2 tc i dalej do końca nie wiem jaka pleć. Raczej wiadomo,że jedna to dziewczyna, ale druga dzidzia tez niby dziewczyna, ale na 100% mnie nikt nie może powiedzieć, chociaż badało kilka lekarzy na rożnych sprzętach.

Ale ogólnie ostatnio mam taki dziwne humorki:rofl2:, raz, to tak ciesze się z tej dwójki. Że to taki fajne uczucie jak oni we dwóch podskakują w brzuszku:laugh2:. A czasami ogarnia taki strach,że coś może być nie tak. Jak jakaś dzidzia nie rusza się przez pól dnia, dostaje wariacji. Nie wiem jak dochodzę te ostatni tygodni.:confused:

Ja dowiedziałam się również na pierwszym prenatalnym czyli w 13tyg, że u mnie kryje się parka. I potwierdza to mój gin i ten od prenatalnych:) ale i tak do końca nie dowierzam w tą córeczkę, bo zawsze słyszałam. ...'Będzie syn'... Ale mam taką nadzieję, że jest ta dziewczynka:tak:
Ubranka już przygotowane :wink:

reklama
@lolak to super, że tak skaczą:) muszą kiedyś się wyspać. .nie mogą non stop skakać;) teraz zostały ci dwa miesiące to dasz już radę. W nocy jeszcze cie tak meczy?

A ja mam wizytę aż 22 listopada:szok:
Obecnie czuje się dobrze. Najważniejsze, że choróbsko mija...dwa tyg trwało, a teraz u starszego syna znów zaczyna sie kaszel. Mam nadzieję, że mnie nie złapie.:oo:

Do góry