zuzik85
Fanka BB :)
Synek ma angine, złapałam od niego, tylko nie poszło mi na gardło tylko opryszczka i infekcja intymna...
Uściski :*
Uściski :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pierwszej ciazy tez przed porodem tydzien lezalam i mi sie strasznie dluzylo. Wierze ze chetnie bys juz miala to za soba. Dasz rade, niestety nie masz wyboru trzymam kciuki zeby jak najszybciej i bez komplikacjiDzis 6 dzien w szpitalu i pielegniarki mowia zeby nie jesc przed obchodem bo moze bedzie rozwiazanie juz raz mi tez tak mowily narobily nadziei bo juz naprawde ciezko i do domku sie chce a tu przyszedl obchod i pani dr stwierdzila ze czekamy no i tak leze i umieram z nudow moze dzis sie uda a jak nie to czwartek milego dnia
@ania_ka87 jak sie czujecie dziewczyny? Wyszlyscie przed weekendem do domku? Wszystko dobrze?
Gratulacje.No i urodzilam 36.6 tydz ciazy chlopaki jeden 49 cm 2820 i drugi 52 cm i 2840. Dochodze do siebie.
Gratulacje! Rośnijcie zdrowo kochane maluszki a Ty mamusiu wracaj do sił.No i urodzilam 36.6 tydz ciazy chlopaki jeden 49 cm 2820 i drugi 52 cm i 2840. Dochodze do siebie.