hej dziewcxynki.moja noc byla raczej spokojna,tylko ciagłe wstawanie na siusiu
fajne macie te kociaki.ja jestem straszna pedantka wiec zwierzatko nie miało by ze mna lekko.chyba ze własnie miłosc do jakiegos psa lub kotka by to wlasnie zmienila.kazdy paproszek mnie wkurza..
Jedynka moja wyprawka,oprocz wozka jest raczej kompletna.nie widac tego kompletnie po pokoju.za tydzien moj maz ma skladac łóżeczka wiec w koncu bedzie widac,ze czekamy na nasze maluszki.ciuszki,reczniczki,przescieradełka,pieluszki poprane i poprasowane w szafie leza.to samo z butelkami,smoczkami itp.leza w pudełku w szafie.musze zamowic jeszcze sterylizator,bo przeciez trzeba bedzie to wszystko wyczyscic.no wlasnie chyba jak wrocimy ze szpitala,a ty jak myslisz?ja chyba zamowie taki i ten uzytkownik tez ma podgrzewacz i termometr wiec wszystko chyba kupie u niego:
NOWOŚĆ! STERYLIZATOR PAROWY SNOW BEAR! GRATIS! (1182068856) - Aukcje internetowe Allegro
musze jeszcze kupic te apteczne rzeczy,pampersy i oczywiscie wozek.ciagle sie zastanawiam i zbieram czy ten dor jan,czy jakis inny,ehh niech ktos zdecyduje za mnie
a jak u Ciebie,wszystko naszykowane?lekarz twoj mowil cos o lezeniu wczesniej w szpitalu?
cos pamietam ze Kasiona miala za dwa tyg zabrac chlopcow do domciu,a to nie wypada jakos w ten weekend??mam nadzieje ze jakies wiesci sie pojawia od dziewczyn.