E W E L I N A
Zaangażowana w BB
Ok
Mam nadzieję, że mój ginekolog wróci i na wizycie 29.03 też mi powie co z porodem chciałabym wiedzieć niż żyć w niepewności :-/ stresuje się dziś dokończyłam pakowanie mam nadzieję, że donoszę.
Moje córeczki też kopią, szaleją w brzuszku od paru dni :-)
Oj już byłaś a ja jeszcze prawie dwa tyg do usg :-/ też już chcę wiedzieć ile ważą moje pociechy.Ja z polecenia lekarza piję syrop LomaVital, w składzie ma chyba wszystkie witaminy i żelazo, plus Tardyferon na receptę z żelazem, bo mam problem z hemoglobiną od początku. No i magnez, magnez, magnez.
Jestem po wizycie. Dziewczyny zmierzone, na 33+2 tc ważą 1790 g i 1690 g. Nie za duże, ale lekarz nie wykazał zaniepokojenia. Uspokajał, że waga w normie przy bliźniakach. Ułożenie sprawdził na początku i główki były w dole obie. Ale po przebadaniu Ulki okazało się, że Agatka to akrobatka! W międzyczasie zmieniła położenie i odwróciła się główką do góry. A mama nawet nie zauważyła... już ja widzę co one wyprawiają pomiędzy wizytami :-)
Następna wizyta już za dwa tygodnie, 3.04 i myślę że już wyznaczy jakiś termin cc. Początkowo miał być tydzień przed terminem, ale dzisiaj już była mowa o dwóch tygodniach przed terminem. Aha, no i szyjka krótsza niż była, więc mam odpoczywać. Oby dotrwać :-)
Mam nadzieję, że mój ginekolog wróci i na wizycie 29.03 też mi powie co z porodem chciałabym wiedzieć niż żyć w niepewności :-/ stresuje się dziś dokończyłam pakowanie mam nadzieję, że donoszę.
Moje córeczki też kopią, szaleją w brzuszku od paru dni :-)