Mi pomagaly plastry.chlodzace apap. Przyklejalam do.czola.i jakos dawalam radeMoja zmora w ciazy to bol glowy ani lezec ani siedziec ani chodzic dobrze ze maz dziecmi sie zajmuje.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi pomagaly plastry.chlodzace apap. Przyklejalam do.czola.i jakos dawalam radeMoja zmora w ciazy to bol glowy ani lezec ani siedziec ani chodzic dobrze ze maz dziecmi sie zajmuje.
Ja zwylke zimne oklady i jak nie przejdzie to w ostatecznosci paracetamolMi pomagaly plastry.chlodzace apap. Przyklejalam do.czola.i jakos dawalam rade
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niektórym pomaga smarowanie amolem. Przy smarowaniu zewnętrznym jest bezpieczny.Moja zmora w ciazy to bol glowy ani lezec ani siedziec ani chodzic dobrze ze maz dziecmi sie zajmuje.
Dzieki spróbujeNiektórym pomaga smarowanie amolem. Przy smarowaniu zewnętrznym jest bezpieczny.
Ja mam juz 2 dzieci i teraz blizniaki i z pewnością damy radę.A co do porodu to bede miec CC bo poprzednie tez CC wiec wyboru nie mam, teraz boje sie czy donosze do bezpiecznego terminuCześć dziewczyny!
Dziękuję za miłe przyjęcie!!
Dzisiaj idę na drugą wizytę, mam nadzieję, że usłyszę serduszka, bo ostatnio je tylko widać było.
Pocieszyłyście mnie - szczególnie te, które mają już dwójkę dzieci i teraz bliżniaki. To dopiero logistyczna przeprawa!!! Mnie przed planowaniem drugiego i trzeciego względu bardzo kwestie finansowe powstrzymyqwały, więc zakładałam, że dwójka to maks na nasze możliwości. A teraz... muszę się z tym zmierzyć.
Ja jakoś porodu sn bliźniąt sobie nie wyobrażam i mam szczerą nadzieję, że mój lekarz mi cc załatwi. Pierwszą córkę rodziłam coprawda w niecałą godzinę (choć i tak nie powiem, żeby to przyjemność była!), ale to była ciąża pojedyncza. Jakoś bliźniaczej bym się bała sn.
Ewelinuś a kiedy masz teraz wizytę, bo chyba nie pisałaś. Ja mam 19.03. To po 3 tygodniach od ostatniej. Ostatnio miałyśmy prawie równo :-)
@ania_ka daj znać jak po wizycie :-)
Dla mnie pomagalo tylko lezenie ze stopami na poduszkach i to tylko troche a calkowita opuchlizna ok miesiaca po porodzieDziewczyny a macie jakieś propozycję na opuchnięte stopy i dłonie. Mam takie spuchniete, że w buty mi sie nie mieszczą ledwo od paru dni chodzę :-(