Gratuluje,niech maleństwa zdrowo rosną,trzymamy kciuki i wszystkiego dobrego dla wasDziewczyny wczoraj na świat przyszly moje dwie malutkie córeczki Amelka 1170g i Milenka 880g. Obie maja po ok 37cm, ich stan jest dosc poważny. Trzymajcie kciuki.
reklama
Orchidea81
Zaangażowana w BB
Boję się, ale najważniejsze jest dla mnie żeby w ogóle jadły głównie naturalne mleko, więc mogą jeść je z butelki. Zresztą Oliwka woli zdecydowanie butelkę, a mi szkoda jej nerwów i moich na przystawianie na siłę do piersi..@Alina1987 super, że już jesteście w domu i mąż się angażuje. Trzeba ganiać chłopów A nie boisz się, że dzieci przestaną ssać jak będą miały butelkę?
Kochana dużo siły i zdrówka dla dziewczynek, trzeba wierzyć, że ich stan się poprawi. Trzymam za to kciuki z całej siły.Dziewczyny wczoraj na świat przyszly moje dwie malutkie córeczki Amelka 1170g i Milenka 880g. Obie maja po ok 37cm, ich stan jest dosc poważny. Trzymajcie kciuki.
adunnnia90
Fanka BB :)
Witamy forumowe ciotki  czujemy się świetnie. Dzieciaczki zdrowe.
Oliwia ur 12:01 3010 54cm
Filip ur 12:02 2730 55cm 
SA cudowni zakochałam się  i wiecie co nawet łezka mi nie poleciała a myślałam że będę wyć jak bobr
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
SA cudowni zakochałam się  i wiecie co nawet łezka mi nie poleciała a myślałam że będę wyć jak bobr
nemeyeth
@adunnnia90 z całego serca gratuluję! Wspaniałe maluchy, do tego jakie piękne wagi i wzrost Niech Ci się teraz zdrowo chowają.Witamy forumowe ciotki  czujemy się świetnie. Dzieciaczki zdrowe.
A jak ty się czujesz po CC?
adunnnia90
@adunnnia90 gratulacje Śliczne i duże dzieciaczki. A w jakich pozach leżą, pełen luz Szybkiego powrotu do zdrowia i do domku.
reklama
Gratulacje @adunnnia90 ladne duże dzidzie wszystkiego dobrego
Podziel się: