@Marti92 fajnie, że znalazłaś chwilkę, aby napisać nam kilka słów co u Ciebie U mnie jeszcze tydzień, dwa i też przekonam się co to znaczy opieka nad bliźniakami.
Co do laktatora u mnie w torbie do porodu czeka już Lansinoh elektryczny na dwie piersi - dużo tańszy od Medeli, a z tego co pisały mamy bliźniaków to podobno równie dobry
Cena nowej Medeli jest jednak trochę przerażająca.
Powodzenia w dalszej opiece nad córeczkami. Niech macierzyństwo daje Ci dużo radości, a dziewczynki niech chowają się zdrowo :-*
trzymaj się tam w szpitalu ,już niedługo@Blanka8 już niewiele nam zostało do końca - damy radę Dobrze jak by Ci kogoś jeszcze dorzucili na salę - zawsze to jednak fajnie się do kogoś odezwać, pogadać sobie o różnych rzeczach. Mnie jak łapią w szpitalu kryzysy, to też zawsze w weekend, bo wtedy jest tak cicho w szpitalu, lekarzy mało i nic się nie dzieje, więc strasznie się ciągnie.
Ja dziś kończę 36tc i mam nadzieję, że jutro dowiem się jakiś konkretów co do mojego rozwiązania - raz mi mówią CC 18.12, raz poród naturalny i już mam mętlik w głowie. Jakbym miała rodzić naturalnie to mogliby powiedzieć kiedy mogę zacząć wstawać i chodzić, kiedy wyjmą mi krążek i zabiorą kroplówki z magnezem hamujące skurcze. Przecież ten organizm trzeba jakos pobudzić do porodu, a tu ciągle brak konkretów...
Mogłabyś urodzić naturalnie jakby było możliwe,życze tobie tego. Ja to się bałam ze w 38 tc będę musiała do szpitala i leżeć i na wywołanie wiec latałam pod koniec36 tc po ikei i zakupach żeby się ruszyło i się ruszyło akurat w ten dzień gdzie miałam mieć usg