Ja też nie, na wizytach kontrolnych tylko zawsze lekarz sprawdza serduszka i przepływy. Ale np moja koleżanka chodziła do kardiologa na dokładniejsze badania ale to chyba przez to, że jedno z dzieci miało dwunaczyniowa pępowinę.dziewczyny, czy Wy chodzcie na echo serca maluszków?
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
I ja 26 t 2 dNecia to widzę, że my łeb w łeb idziemy bo ja dzisiaj kończę 26 tydzien, czyli mam 25 i 7 dni
[emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
ariska
Ja mam echo 26 wrzesnia podobno w ciazy blizniaczej powinno sie robic i mozna na nfz
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Już po wizycie, lekarz powitał mnie słowami: ooo brzuszek to ma już pani jak w 34 tygodniu ciąży pojedynczej wszystko z dzieciakami dobrze, mają już po 960 i 940 g , aż się dziwił, że takie duże. Fajnie było widać, jak synek otwiera i zamyka buzię szyjka 4,3 cm. Mam skierowanie na posiew moczu, ale mówił że tych bakterii jest niedużo, jednak lepiej zrobić, żeby wykluczyć wszelkie infekcje. I wizyty mam od teraz już nie co 3 , a co 2 tygodnie.
adunnnia90
Ojej jakie duze dzieciaczki [emoji4] fajnie ze wszystko dobrze.Już po wizycie, lekarz powitał mnie słowami: ooo brzuszek to ma już pani jak w 34 tygodniu ciąży pojedynczej wszystko z dzieciakami dobrze, mają już po 960 i 940 g , aż się dziwił, że takie duże. Fajnie było widać, jak synek otwiera i zamyka buzię szyjka 4,3 cm. Mam skierowanie na posiew moczu, ale mówił że tych bakterii jest niedużo, jednak lepiej zrobić, żeby wykluczyć wszelkie infekcje. I wizyty mam od teraz już nie co 3 , a co 2 tygodnie.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie rosną współczuje wam tych zapaleń pęcherzy czy jakiś bakterii ja dzięki Bogu nie mam takich przebojów,tylko z tym moim twardniejacym brzuchem,a szyjka ładnie długa,moja 2,6.Już po wizycie, lekarz powitał mnie słowami: ooo brzuszek to ma już pani jak w 34 tygodniu ciąży pojedynczej wszystko z dzieciakami dobrze, mają już po 960 i 940 g , aż się dziwił, że takie duże. Fajnie było widać, jak synek otwiera i zamyka buzię szyjka 4,3 cm. Mam skierowanie na posiew moczu, ale mówił że tych bakterii jest niedużo, jednak lepiej zrobić, żeby wykluczyć wszelkie infekcje. I wizyty mam od teraz już nie co 3 , a co 2 tygodnie.
@Shamel trochę miałaś przygód, dobrze, że już lepiej. Ja też wychodzę z założenia, że lepiej się oszczędzać i nie forsować. Nastawiam się psychicznie na leżenie po 30 tygodniu albo na nic nie robienie
W czwartek mam wizytę u lekarza mam nadzieję, że dzieci już trochę nabierają masy i że będą pozować do zdjęć, bo nie wiem jak wyglądają, nie chcą współpracować.
W czwartek mam wizytę u lekarza mam nadzieję, że dzieci już trochę nabierają masy i że będą pozować do zdjęć, bo nie wiem jak wyglądają, nie chcą współpracować.
reklama
Hej dziewczynki. Mnie strasznie kręgosłup boli,słabo spałam,w żadnej pozycji nie wygodnie a siedzieć tez nie mogę,dokucza
Powodzonka na wizytach jeśli któraś z Was ma. Ja już nie mogę się doczekać jutra,w końcu zobaczę nasze maleństwa mam zamiar tez już zacząć kupować i urządzać,żebym mogła później sobie leżeć i odpoczywać. Miłego dnia
Powodzonka na wizytach jeśli któraś z Was ma. Ja już nie mogę się doczekać jutra,w końcu zobaczę nasze maleństwa mam zamiar tez już zacząć kupować i urządzać,żebym mogła później sobie leżeć i odpoczywać. Miłego dnia
Podziel się: