super, gratulacje ja wlasnie czekam w Banku i moje dziewczyny skacza,wczesniej nie az tak,ale teraz to i w nocy i teraz tez,odkąd zaczęłam więcej odpoczywaćCześć dziewczyny:-) Dawno się nie odzywałam. U mnie 24 tydzien i 1 dzień.Jestem już po krzywej cukrowej i wynik jest dobry.Bałam się, bo mam ostatnio szał na słodycze! Byłam też na wizycie u lekarza i wszystko jest o.k. Szyjka się skróciła, ale lekarz mówi, że jest jeszcze w normie. Ogólnie czuję się znacznie lepiej niż wcześniej. Hemoglobina 11,2 wiec nie ma tragedii.
Powiedzcie mi kochane czy Wasze dzieciaczki też tak szaleją w brzuchu? U mnie te wariacje są non stop z bardzo krótkimi przerwami. Brzuch ciągle się rusza!:-) Moje dziewczyny ważą już 591g i 551g . Ściskam mocno wszystkie bliźniacze mamy!!!!
reklama
Hej dziewczyny.
Ja póki co odpuszczam szkole i bede odpoczywać więcej,widzę,ze jak leżę więcej to lepiej się czuje i dziewczynki bardziej czuje tez Teraz siedzę w banku i małe zakupy z mężem,coś do jedzonka.
W końcu kupilam coś pożytecznego a mianowicie ten laktator medela swing max i już z mężem testowaliśmy Haha mam nadzieje,ze się sprawdzi.
@Alina1987 Kombinezoniki mam na 56 i 62 myśle,ze na początek będzie Ok,ani mniejsze ani większe raczej nie
@Shamel wracaj do zdrówka i trzymaj się!
Miłego dnia!
Ja póki co odpuszczam szkole i bede odpoczywać więcej,widzę,ze jak leżę więcej to lepiej się czuje i dziewczynki bardziej czuje tez Teraz siedzę w banku i małe zakupy z mężem,coś do jedzonka.
W końcu kupilam coś pożytecznego a mianowicie ten laktator medela swing max i już z mężem testowaliśmy Haha mam nadzieje,ze się sprawdzi.
@Alina1987 Kombinezoniki mam na 56 i 62 myśle,ze na początek będzie Ok,ani mniejsze ani większe raczej nie
@Shamel wracaj do zdrówka i trzymaj się!
Miłego dnia!
Dziewczyny trzymamy za Was mocno kciuki. Pochwalę się, że dziś moje maluchy kończą rok
A tak było rok temu
I jak zastanawicie się na rozmiarami ciuszkow to na tym zdjęciu ważą po 1950g i mają pajace rozmiar 50 ze smyka[emoji12]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A tak było rok temu
I jak zastanawicie się na rozmiarami ciuszkow to na tym zdjęciu ważą po 1950g i mają pajace rozmiar 50 ze smyka[emoji12]
adunnnia90
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla maluszkow z okazji pierwszych urodzin [emoji320] [emoji322] [emoji512]Dziewczyny trzymamy za Was mocno kciuki. Pochwalę się, że dziś moje maluchy kończą rok
A tak było rok temu
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mea1989
Jakie były malutkieDziewczyny trzymamy za Was mocno kciuki. Pochwalę się, że dziś moje maluchy kończą rok
A tak było rok temu
I jak zastanawicie się na rozmiarami ciuszkow to na tym zdjęciu ważą po 1950g i mają pajace rozmiar 50 ze smyka
Kapinka
Hej który pokój?Leżysz na patologi? Ja wciąż tu tkwie,jak coś pok nr 28Hej dziewczyny, pozdrowienia ze szpitala jestem od wczoraj na ujastku, podejrzewaja zapalenie nerek albo cewki...dzis wyniki i kolejne badania
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakie przecudne maleństwa i dzielna mama niech się zdrowo chowają maluszki!Dziewczyny trzymamy za Was mocno kciuki. Pochwalę się, że dziś moje maluchy kończą rok
A tak było rok temu
Cudowne maleństwa! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :*Dziewczyny trzymamy za Was mocno kciuki. Pochwalę się, że dziś moje maluchy kończą rok
A tak było rok temu
Jeny, jakie słodziaki[emoji7] [emoji11] Sto lat dla Malutkuch[emoji7]Dziewczyny trzymamy za Was mocno kciuki. Pochwalę się, że dziś moje maluchy kończą rok
A tak było rok temu
reklama
Podziel się: