reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Cześć dziewczyny:-) Dawno się nie odzywałam. U mnie 24 tydzien i 1 dzień.Jestem już po krzywej cukrowej i wynik jest dobry.Bałam się, bo mam ostatnio szał na słodycze!:-D Byłam też na wizycie u lekarza i wszystko jest o.k. Szyjka się skróciła, ale lekarz mówi, że jest jeszcze w normie. Ogólnie czuję się znacznie lepiej niż wcześniej. Hemoglobina 11,2 wiec nie ma tragedii.
Powiedzcie mi kochane czy Wasze dzieciaczki też tak szaleją w brzuchu? U mnie te wariacje są non stop z bardzo krótkimi przerwami. Brzuch ciągle się rusza!:-) Moje dziewczyny ważą już 591g i 551g . Ściskam mocno wszystkie bliźniacze mamy!!!!
super, gratulacje :) ja wlasnie czekam w Banku i moje dziewczyny skacza,wczesniej nie az tak,ale teraz to i w nocy i teraz tez,odkąd zaczęłam więcej odpoczywać :)

reklama
Hej dziewczyny.
Ja póki co odpuszczam szkole i bede odpoczywać więcej,widzę,ze jak leżę więcej to lepiej się czuje i dziewczynki bardziej czuje tez :) Teraz siedzę w banku i małe zakupy z mężem,coś do jedzonka.
W końcu kupilam coś pożytecznego a mianowicie ten laktator medela swing max i już z mężem testowaliśmy Haha :D mam nadzieje,ze się sprawdzi.
@Alina1987 Kombinezoniki mam na 56 i 62 myśle,ze na początek będzie Ok,ani mniejsze ani większe raczej nie
@Shamel wracaj do zdrówka i trzymaj się!
Miłego dnia!:)

Dziewczyny trzymamy za Was mocno kciuki. Pochwalę się, że dziś moje maluchy kończą rok :)
1504788912-aaaaaa.jpeg

A tak było rok temu :)
I jak zastanawicie się na rozmiarami ciuszkow to na tym zdjęciu ważą po 1950g i mają pajace rozmiar 50 ze smyka[emoji12]
1504789005-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymamy za Was mocno kciuki. Pochwalę się, że dziś moje maluchy kończą rok :)
1504788912-aaaaaa.jpeg

I jak zastanawicie się na rozmiarami ciuszkow to na tym zdjęciu ważą po 1950g i mają pajace rozmiar 50 ze smyka[emoji12]
1504789005-aaaaaa.jpeg

Wszystkiego najlepszego dla maluszkow z okazji pierwszych urodzin [emoji320] [emoji322] [emoji512]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

1504788912-aaaaaa.jpeg

I jak zastanawicie się na rozmiarami ciuszkow to na tym zdjęciu ważą po 1950g i mają pajace rozmiar 50 ze smyka
emoji12.png
1504789005-aaaaaa.jpeg

Jakie były malutkie
emoji7.png
a teraz już duże i śliczne dzieciaczki, brawo, gratuluję
emoji7.png
emoji7.png
emoji7.png

1504788912-aaaaaa.jpeg

1504789005-aaaaaa.jpeg

Jakie przecudne maleństwa:) i dzielna mama:) niech się zdrowo chowają maluszki!

1504788912-aaaaaa.jpeg

1504789005-aaaaaa.jpeg

Cudowne maleństwa! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :*

1504788912-aaaaaa.jpeg

1504789005-aaaaaa.jpeg

Jeny, jakie słodziaki[emoji7] [emoji11] Sto lat dla Malutkuch[emoji7]

reklama
Do góry