reklama
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy Wy tez macie kłucie w pochwie i jakby w dole brzucha? To juz 28 tydzień i marzy mi sie chociaz jeden spokojny, a tu ciagle coś...
Też się mi zdarza ale nie codziennie ale jak już kłuje to mam cały dzień z głowy.
Nawet ostatnio pytałam o to panią doktor to powiedziała że to normalne ewentualnie żeby poratować się paracetamolem. Ale wiadomo codziennie go jeść nie można....
tusiaczzek1988
Też dostałam skierowanie na test obciążenia glukozą i kolejny raz na przeciwciała w krwi bo mam grupę ujemną.
@adunnnia90 da się tę glukozę przełknąć? Podobno to jest strasznie słodkie?
Właśnie siedzę w laboratorium i wypiłam ta glukozę bez problemu, powiem tak czasem mi się zdarza wypić słodsza herbatę hi hi
tusiaczzek1988
Hej dziewczyny, pozdrowienia ze szpitala jestem od wczoraj na ujastku, podejrzewaja zapalenie nerek albo cewki...dzis wyniki i kolejne badania
Nic się nie martw jesteś w szpitalu na pewno odpowiednio się Tobą zajmą :-)
Trzymaj się Kochana :-)
adunnnia90
Trzymaj sie [emoji110] i daj znac co lekarz powiedzialHej dziewczyny, pozdrowienia ze szpitala jestem od wczoraj na ujastku, podejrzewaja zapalenie nerek albo cewki...dzis wyniki i kolejne badania
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Dla mnie to bylo straszne ale chyba dlatego ze kawy i herbaty nie slodze, i z napoi pije tylko wodę. Wiec dla mnie badanie tragedia...Ja mam hemoglobinę 11,2 ale pani dr jest bardzo wrażliwa na punkcie swoich pacjentek i zawsze woli dmuchać na zimne Też dostałam skierowanie na test obciążenia glukozą i kolejny raz na przeciwciała w krwi bo mam grupę ujemną.
@adunnnia90 da się tę glukozę przełknąć? Podobno to jest strasznie słodkie?
@Ola__28.12 Ja czuję tylko jedną dziewczynę, kopie mnie z prawej strony, drugiej nie czuję wcale bo jest ułożona tak, że kopie mnie po kręgosłupie. Wczoraj na USG fikała jak szalona a ja nic nie czułam
@Shamel Trzymaj się, oby zapalenie szybko minęło.
adunnnia90
Ja tez wlasnie sweterki i dresy cieplejszeJa mam jeszcze kilka sweterkó i cieplejszych spodenek. Teraz poluję na czapeczki i nie mogę znaleźć.
Ja glukozę wspominam dobrze. To jak rozpuszczony cukier. Problemem jest tylko wypicie tego na pusty żołądek, nic wiecej.
Tak jak dziewczyny piszą, można kupić jakiś cieplejszy (ale wg mnie lepiej nie za ciepły) sweterek i spodenki. Pamiętam, że ze starszym synkiem takie grube rzeczy nie były często używane, w domu i tak jest ciepło, poza tym dziecko zawsze jest okryte czymś. A na wyjście można ubrać np. 2 warstwy plus kombinezon i też będzie cieplutkoDziewczyny zaczęłam się ostatnio zastanawiać, jakie ciuszki kupić na początek.czy oprócz standardowych body, śpiochów, kaftanikow, pajacyków kupujecie jakieś cieplejsze ciuszki? W końcu to zimowe dzieci, więc nie wiem czy sam kombinezon i kocyk wystarczy, a to moja pierwsza ciąża, więc jestem zielona:/
reklama
Podziel się: