reklama
Necia0
Fanka BB :)
Nie martw się za wczasu, bo u mnie było to samo. Wpadłam w panikę i czarną rozpacz że jedno z dzieci jej nie ma. Przyjezdzalam codziennie przez cztèy dni na Karowa i dopiero za 4 pokazało że jest ale taka maleńka. Wszystko dobrze się skończyło, a mój stres okazał się być niepotrzebny. I u Ciebie będzie wszystko dobrze zobaczysz. Przyzierność piękna a więc i kości będąDziewczyny jestem po prenatalanych 12 tydzień 0dzień, wszystko ok oprócz kosci nosowej nie bylo widać u obydwu dzieci tej kostki okropnie sie martwię nt 1.3 i 1.5
Kapinka
I u mnie wizja wyjścia we wtorek pękła jak bańka mydlana . Dziś dotarły wyniki z wymazu z szyjki macicy. Wykryto u mnie trzy bakterie, które mogą grozić wcześniejszym porodem. Dostaje dwa antybiotyki jeden doustnie,drugi dożylnie.i kolejna perspektywa przede mną 7-10 dni! Ech brak słów...
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuje trzymaj się tam. Obyś mogła wyjść do domku jeszcze zanim maleństwo się urodzi.I u mnie wizja wyjścia we wtorek pękła jak bańka mydlana . Dziś dotarły wyniki z wymazu z szyjki macicy. Wykryto u mnie trzy bakterie, które mogą grozić wcześniejszym porodem. Dostaje dwa antybiotyki jeden doustnie,drugi dożylnie.i kolejna perspektywa przede mną 7-10 dni! Ech brak słów...
Przykro mi, ale lepiej zostań w szpitalu. Moja siostra urodziła dwa lata temu i nikt nie odkrył, że miała jakąś baterię. Jej synek wylądował z sepsą w inkubatorze. Na szczescie wyszedł z tego. Lepiej chuchać na zimne[emoji9]I u mnie wizja wyjścia we wtorek pękła jak bańka mydlana . Dziś dotarły wyniki z wymazu z szyjki macicy. Wykryto u mnie trzy bakterie, które mogą grozić wcześniejszym porodem. Dostaje dwa antybiotyki jeden doustnie,drugi dożylnie.i kolejna perspektywa przede mną 7-10 dni! Ech brak słów...
Kapinka
Siedzę muszę się trochę pomeczyc dla dziewczyn. Dzieciaki moje tęsknią ale rozumieją. Moja tęsknota jest okropna...☹[emoji24]Przykro mi, ale lepiej zostań w szpitalu. Moja siostra urodziła dwa lata temu i nikt nie odkrył, że miała jakąś baterię. Jej synek wylądował z sepsą w inkubatorze. Na szczescie wyszedł z tego. Lepiej chuchać na zimne[emoji9]
Hej dziewczyny,jak tam weekend? U nas leje i leje,dziś robię tylko pranie i zupę z soczewicy i będę odpoczywać.
Pytanie czy jeśli decydujecie się na karmienie piersią będziecie używać tej poduszki dla bliźniąt? Właśnie się zastanawiam czy nie kupić takiej,myśle ze moznaby spróbować.
@Kapinka usciski dla ciebie i trzymaj się i bądź silna dla dzieci
Pytanie czy jeśli decydujecie się na karmienie piersią będziecie używać tej poduszki dla bliźniąt? Właśnie się zastanawiam czy nie kupić takiej,myśle ze moznaby spróbować.
adunnnia90
Hej u nas dzis tez sie ochlodzilo i pada. I całe szczęście bo wczoraj ledwo zylam w ta parnote. Ja sie nie nastawiam ani na kp ani na mm. Nie chce sie nastawiac na kp bo potem nie chce sobie zarzucic ze nie dalam rady. Wyjdzie w praniu [emoji4]Hej dziewczyny,jak tam weekend? U nas leje i leje,dziś robię tylko pranie i zupę z soczewicy i będę odpoczywać.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Hej. Jestem po wizycie[emoji4]Kropki zdrowe i rosną. Ja naskarżyłam lekarzowi na Tobinka, że go nie czuję to on wlasnie na usg tak się kręcił, że ledwo dało się go pomierzyć.[emoji1] Waży 672 g i jest duży na 24tyg i 6 dni. Sara waży 704g i jest na 25 tyg i 1 dzień. Różnica w wadze to tylko 5%, więc jest super[emoji7]. Mam sie bardzo oszczędzać i zakaz seksu, bo moze to spowodować przedwczesne rozwarcie. Maluchy w porządku. Co za ulga[emoji1]
Podziel się: