reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

A tu mój brzuch i moje Motylki w nim[emoji7] [emoji7] . Jutro będzie równo 20 tyg. Od początku ciąży +4kg[emoji4]
1499765556-aaaaaa.jpeg
Oska śliczny brzusio[emoji7] moj dzisiaj troszeczke wystrzelił nawet maz jak z pracy wrocil to stwierdzil ze coś wybilo [emoji6] , bo tak narazie to nic a nic nie widac wszyscy sie dziwia. Ja 16 tydz i +1 kg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oczywiście że tak, to na 1 miejscu :) ale tak po cichutko liczę że miło by było ;)
U mnie 15 tydzień 2k2o. Taka 3 i 4 niespodzianka nieplanowana
My z mężem od poczatku sobie tak marzylismy ze fajnie by bylo jakby sie parka trafila. [emoji4] ale az tak bardzo narazie sie nie nastawiam zeby nie bylo zdziwienia na kolejnej wizycie. Lekarz w piątek mowil ze dziewczyna jest na 100 a chlopak byl tak obrocony ze nie chcial pokazac do konca co ma pomiedzy nogami [emoji12] . Ale cos jest i mowil ze raczej chlopak.

Ostatnia edycja:
A lekarze na jakiejś podstawie to podają?
Czy każda musi przyjąć sterydy?
U mnie jest ciąża 1kosmówkowa 2owodniowa i taką ciąże rozwiązuje się do 36 tygodnia, tak mi lekarz powiedział.A sterydy podają na rozwinięcie płucek bo to jednak wcześniaczki będą lepiej nie ryzykować. Dzisiaj miałam USG pomiarowe 30t+6d jedna waży 1659g a druga 1607g waga fajna oby tak dalej ;)

Witam wszystkie dziewczyny [emoji5] postanowiłam dołączyć do tego wątku. Jestem obecnie w 16 tyg ciazy blizniaczej po in vitro, dlatego z tego watku kojarze @Oska305 - Pozdrawiam [emoji5] . Dzieciaczki rosna i maja sie dobrze [emoji173] na badaniach w piatek lekarz powiedzial ze pod serduszkiem noszę prawdopodobnie parke [emoji7]

Hej Słońce [emoji11] Mamy szczęście, że parka nam się trafiła. U nas to pierwsze Maluchy i będzie Synek dla męża i Córeczka dla mnie[emoji6] Który to tydzień i Ciebie? [emoji6]

My z mężem od poczatku sobie tak marzylismy ze fajnie by bylo jakby sie parka trafila. [emoji4] ale az tak bardzo narazie sie nie nastawiam zeby nie bylo zdziwienia na kolejnej wizycie. Lekarz w piątek mowil ze dziewczyna jest na 100 a chlopak byl tak obrocony ze nie chcial pokazac do konca co ma pomiedzy nogami [emoji12] . Ale cos jest i mowil ze raczej chlopak.

No to trzymam kciuki i za Waszą parkę a także ich zdroweczko

Hej Słońce [emoji11] Mamy szczęście, że parka nam się trafiła. U nas to pierwsze Maluchy i będzie Synek dla męża i Córeczka dla mnie[emoji6] Który to tydzień i Ciebie? [emoji6]
No tyle czekania iui i in vitro i wkoncu po tylu cierpieniach takie szczescie [emoji7] [emoji173] u mnie 16 tydz [emoji4] imiona juz macie wybrane?

U mnie jest ciąża 1kosmówkowa 2owodniowa i taką ciąże rozwiązuje się do 36 tygodnia, tak mi lekarz powiedział.A sterydy podają na rozwinięcie płucek bo to jednak wcześniaczki będą lepiej nie ryzykować. Dzisiaj miałam USG pomiarowe 30t+6d jedna waży 1659g a druga 1607g waga fajna oby tak dalej ;)
No i pięknie, trzymam kciuki :)
Jak byłam na ostatniej wizycie to była tak dziewczyna w 33 tygodniu, która się martwila czy po 1600g które mają jej dzieci to nie za mało.

reklama
Do góry