reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Rajciu. U mnie na lutowkach dzisiaj dziewczyna dowiedziala sie o trojaczkach jednojajowych [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam wszystkie dziewczyny [emoji5] postanowiłam dołączyć do tego wątku. Jestem obecnie w 16 tyg ciazy blizniaczej po in vitro, dlatego z tego watku kojarze @Oska305 - Pozdrawiam [emoji5] . Dzieciaczki rosna i maja sie dobrze [emoji173] na badaniach w piatek lekarz powiedzial ze pod serduszkiem noszę prawdopodobnie parke [emoji7]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy i gratulujemy, a zwłaszcza parki ;) liczę że i mi się uda taka kombinacja :)

Witamy i gratulujemy, a zwłaszcza parki ;) liczę że i mi się uda taka kombinacja :)
Trzymam kciuki za taka sama kombinacje [emoji110] ale i tak najważniejsze jest zdrowie maluszkow nie wazna plec [emoji173] a u Ciebie ktory tydzien ciazy?

A tu mój brzuch i moje Motylki w nim[emoji7] [emoji7] . Jutro będzie równo 20 tyg. Od początku ciąży +4kg[emoji4]
1499765556-aaaaaa.jpeg
Brzunio cudny i jaki malutki :)
Pozdrawiam

Trzymam kciuki za taka sama kombinacje [emoji110] ale i tak najważniejsze jest zdrowie maluszkow nie wazna plec [emoji173] a u Ciebie ktory tydzien ciazy?

Oczywiście że tak, to na 1 miejscu :) ale tak po cichutko liczę że miło by było ;)
U mnie 15 tydzień 2k2o. Taka 3 i 4 niespodzianka nieplanowana

reklama
Do góry